ПРИВІТАННЯ З НОВИМ РОКОМ ТА РІЗДВОМ ХРИСТОВИМ!!!

 

Дорогі колеги, шановні покровчани! Щиро вітаю Вас

з Новим роком та Різдвом Христовим!

 

      2021-й вже стає для нас історією, у свої права вступає Новий 2022 рік. А це означає, що ми прожили ще один важливий етап у житті, який змушував нас сумувати і радіти, втрачати і здобувати, витрачати і примножувати, рухатись уперед, незважаючи на перешкоди. Впевнений, що для кожного з нас цей рік не пройшов безслідно: нам є, про що згадати, є ким і чим пишатись і є, за що сказати спасибі.

 

     Рік, що минає, не був легким для Покровського гірничо-збагачувального комбінату. Часто нас спіткали виробничі негаразди, які випробовували на міцність трудовий колектив. На діяльність підприємства впливали загальнодержавні катаклізми і світові тенденції. Але ми з гідністю долали всі перешкоди і продовжували наполегливо йти до мети. А мета у нашого колективу одна – виконання програми виробництва, що досягнуто на 100%. Такий успіх – безумовна заслуга кожного працівника комбінату. Колегам – щира вдячність за відданість справі.

      Але ми не зупиняємось на досягнутому, а навпаки – продовжуємо рух у напрямку технічного переозброєння, модернізації обладнання та втілення у життя ефективних проектів. Адже всі ці кроки – надійний фундамент для подальшого стабільного життя підприємства, збереження робочих місць і можливості впевнено будувати майбутнє разом.

     Пам’ятайте, що життя саме по собі – це чисте полотно, яке змінюється в залежності від того, що ми на ньому намалюємо. Тож, давайте його розфарбовувати тільки яскравими кольорами…

     Нехай 2022-й стане роком великих можливостей і надзвичайних успіхів, багатим на позитивні події та здійснені сподівання. Бажаю Вам та Вашим близьким міцного здоровʼя і родинного тепла. Щоб кожен з 365 днів Нового року був незабутнім, дарував безліч щасливих миттєвостей!

 

З найкращими побажаннями,

Сергій ШУВАЄВ, Голова правління АТ «ПОКРОВСЬКИЙ ГЗК»,

депутат міської ради від партії «За майбутнє»

 

Сподобалась ця стаття?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

PokrovGZK© 2020 Design by DIT

Україна, Дніпропетровська обл., м.Покров, вул. Центральна, 11