Талант року: Соломія ГРИНЧУК — перлина української народної пісні

     Для кожного з нас 2021 рік був по-своєму особливим. Залишаючись у минулому, він подав нам важливі уроки, подарував набутий досвід та навчив оптимістично дивитись у майбутнє, складати плани та досягати намічених цілей. А наше майбутнє – це підростаюче покоління, на яке завжди покладаються великі надії. І вони точно будуть виправдані, принаймні у покровчан, бо серед нас є багато обдарованих, здібних дітей, з високим відчуттям патріотизму і любові до Батьківщини. Саме такою є донька нашої колеги, начальника Відділу з контрольно-ревізійної роботи Євгенії ГРИНЧУК — Соломія.

     Для цієї надзвичайно обдарованої дівчинки 2021-й був багатим на значні здобутки. 11-річна Соломія займається народним вокалом. Ця дивовижна зірочка вже встигла підкорити область, Україну та прославила Покров за межами держави.

     Протягом року, що минає, Соломія Гринчук стала фіналісткою Обласного дитячо-юнацького фестивалю «Zефір».

     У скарбничці співочих здобутків нашої зірочки є ще дуже вагомі перемоги у номінації «Народний вокал» Міжнародного фестивалю-конкурсу «Сім нот», Всеукраїнського конкурсу творчості «Spring life Festival», музичного проекту «Творчі діти України».

      Такі приголомшливі результати свідчать про те, що у Покрові засяяла справжня зіронька, якою ми всі можемо пишатися!

      Секрет свого успіху юна співачка озвучила так:

      – Треба просто любити свою справу і робити її з душею, тоді все вийде.

      Кореспонденти «ЗМ» особисто поспілкувалися з юною співачкою та її мамою. Детальніше про творчий шлях та співочі перемоги Соломії Гринчук читайте у новорічному випуску «ЗМ».

Сподобалась ця стаття?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

PokrovGZK© 2020 Design by DIT

Україна, Дніпропетровська обл., м.Покров, вул. Центральна, 11