Відбулась прем’єра новорічної казки в КРЦ

     27 грудня юні покровчани разом із батьками завітали до Культурно-розважального центру Покровського ГЗК. Саме сюди їх запрошувала новорічна казка від народного театру “Прем’єра” (керівник Валентина Гуща), проведення якої ініціювали та підтримали адміністрація і профспілковий комітет містоутворюючого підприємства.

      На вході до залу, в якому, до речі, був справжній аншлаг, дітлахів та їхніх батьків зустрічав веселий клоун.
      В приємному передчутті глядачі зручно всідались у крісла. І ось на великій сцені під гучні оплески розгорнулася дивовижна вистава під назвою «Ну, Вовче, постривай!». Діти та дорослі, затамувавши подих, з цікавістю спостерігали за новою інтерпретацією казки, героями якої були всім знайомі, улюблені персонажі. Неперевершену гру акторів доповнювали яскраві костюми та ефектні декорації. Глядачів приємно вразили несподівані повороти сюжету, в якому було багато гумору, емоційних реплік, динаміки, музики й танців. На обличчях присутніх сяяли посмішки, веселий настрій всім шанувальникам зимової казки був забезпечений.

     Кульмінацією новорічної феєрії стала перемога Добра над Злом та поява головного новорічного героя – Діда Мороза.

     Та на цьому свято не закінчилося. Після вистави юних покровчан запросили до новорічної ялинки. І тут малеча опинилася в епіцентрі казкового дійства за участю Зими та чарівних лісових жителів — Баби Яги, Кікімори та Лісовика. Дітлахи відгадували їхні загадки, завзято танцювали, а потім голосно кликали Діда Мороза, щоб разом запалити вогники на красуні-ялинці. Казкові герої розважали дітвору веселощами та пустощами, кружляли в хороводі, роздавали подарунки.

      Наприкінці свята всі охочі залюбки фотографувались з казковими персонажами на добру згадку.
      Тож, хто ще не встиг завітати в гості до справжньої чарівної новорічної казки – у Вас є шанс це зробити
28-30 грудня. Початок вистав від нашої «Прем’єри» об 11.00.

Сподобалась ця стаття?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

PokrovGZK© 2020 Design by DIT

Україна, Дніпропетровська обл., м.Покров, вул. Центральна, 11