Дорогі наші ветерани, люди «золотого віку»!

     1-го жовтня на міжнародному рівні відзначається свято наймудріших людей, які десятиліттями будували для нас майбутнє, творили історію і ділились досвідом. Цей день вважається символом єдності поколінь, коли ми маємо змогу засвідчити глибоку пошану та висловити вдячність всім ветеранам праці, рідним батькам, своїм наставникам та вчителям за їхній внесок у наше професійне зростання, розвиток підприємства, міста, регіону та всієї України. Низький Вам уклін за багаторічну добросовісну роботу, мудрість та за все те, що було зроблено заради нашого спільного майбутнього.

     Життєвий шлях кожного з Вас гідний створення окремої книги. Вам довелося пережити чимало випробувань, зазнати втрат, але попри все Ви зуміли зберегти та пронести крізь роки гідність, людські цінності, любов до рідної землі, найкращі національні традиції, навчили нас долати труднощі та впевнено рухатись до своєї мети. Ось чому Ваша чесна праця та шанобливе ставлення до людей – найкращий приклад для наслідування сучасній молоді.

     У цей святковий день прийміть щирі вітання та побажання здоров’я, безхмарного неба, щастя, благополуччя, наснаги та побільше позитивних вражень, щоб частіше усміхатись назустріч кожному дню. Нехай «осіння пора» Вашого життя продовжує бути активною та різнобарвною, дарує тільки душевне тепло, увагу та турботу близьких, у родинах завжди панує затишок і добробут!

З глибокою повагою,

ПРАВЛІННЯ та ПРОФКОМ

АТ «ПОКРОВСЬКИЙ ГЗК»

Сподобалась ця стаття?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

PokrovGZK© 2020 Design by DIT

Україна, Дніпропетровська обл., м.Покров, вул. Центральна, 11