З любов’ю до країни пісня розлилася

     24-го серпня, в День незалежності України, у залі Дитячої школи мистецтв пройшов III міський щорічний конкурс хорових вокальних колективів та ансамблів серед ветеранських та інших творчих колективів.

     Того дня на сцені свою неймовірну майстерність та красу виконання української пісні продемонстрували сім творчих колективів. Дуже приємно, що серед учасників ми побачили народний вокальний ансамбль “Любавичи” (керівник Людмила Кабернюк) та фольклорний ансамбль “Журавка” (керівник Зінаїда Панічик), які представляють наш Покровський гірничо-збагачувальний комбінат.

     Виступи конкурсантів оцінювало компетентне журі, яке очолила директор Дитячої школи мистецтв Ганна Доценко. До суддівського складу також увійшли: керівник та викладач Дитячої музичної школи Надія Тарасенко й Олена Кузнєцова.

   Конкурсна програма пройшла в особливій атмосфері. Кожен виступ відрізнявся високим рівнем виконавської майстерності, надзвичайною мелодійністю та оригінальністю, сценічною культурою і великою любов’ю до рідної, незалежної України.

     За одноголосним рішенням журі та реакцією залу, найвищу винагороду конкурсу – Гран-прі – отримав хор ветеранів “Вікторія” та його солістка Анастасія Бойко-Костіна. Ми пишаємося тим, що І місце присвоєно нашим талановитим “Любавичам”. “Срібні” нагороди здобули представники вокального ансамблю «Червона калина», а ІІІ місце заслужено посіли виконавці творчого колективу “Покровчанка”. Фольклорний ансамбль “Журавка” нагородили дипломом за участь у конкурсі.

     Вітаємо колективи та їх керівників із заслуженими нагородами. Бажаємо, щоб їхній творчий шлях і надалі сяяв веселковими кольорами вокально-хорового мистецтва, радуючи тих, хто щиро любить і цінує українську пісню.

Сподобалась ця стаття?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

PokrovGZK© 2020 Design by DIT

Україна, Дніпропетровська обл., м.Покров, вул. Центральна, 11