У Покрові відбувся урочистий мітинг з нагоди 30-річчя Незалежності України!

   

     Початок святкових заходів до ювілейного Дня народження нашої країни символічно розпочався на бульварі ім. Т.Шевченка – біля пам’ятника Великому Кобзарю, борцю за незалежність української держави.

      Урочисте відкриття святкового заходу почалося під звуки Гімну України. До слова був запрошений міський голова Олександр Шаповал. Олександр Миколайович привітав покровчан з Днем Незалежності України та наголосив на тому, що в Покрові є справжні герої, які зі зброєю в руках захищають нашу незалежність, неподільність, територіальну цілісність України. Він подякував землякам за щоденну працю задля розвитку рідного міста та України. Побажав міцного здоровʼя, щастя та благополуччя, нашій Україні та кожному її жителю, мирного неба та процвітання.

 

     На церемонії нагородження за активну громадянську позицію, персональний внесок у розвиток територіальної громади Покрова та з нагоди 30-ї річниці Дня Незалежності України подяки міського голови та пам’ятні медалі «30 років Незалежності України» з рук Олександра Шаповала отримали представники освіти, культури, медицини, громадських організацій, комунальних підприємств та працівники гірничо-збагачувального комбінату. Серед них – слюсар черговий та з ремонту устаткування Чкаловської збагачувальної фабрики Сергій Мартиненко та машиніст крокуючого екскаватора Північного карʼєра Віталій Габерлінг.

     Милозвучним виконанням пісень про Україну присутніх вітали директор та викладач Дитячої школи мистецтв Ганна Доценко та Анастасія Бойко-Костіна. Юні таланти Покрова, вдягнені у національне вбрання, стали прекрасним доповненням святкового заходу і танцювальним супроводом для яскравих пісень.

     Хвилиною мовчання вшанували полеглих земляків, які боронили наші кордони на Сході України – Дмитра Стрільця, Олександра Ісаєнка, Олега Кравченка та Олександра Макієнка.

      Завершилися урочистості покладанням квітів до підніжжя памʼятника генія українського народу – Тараса Шевченка.

     Після заходу всі охочі долучилися до спільного фотографування біля тематичних фотозон, прикрашених у символічні національні кольори – з відтінками чистої небесної блакиті та пшеничного золотоколосся.

Сподобалась ця стаття?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

PokrovGZK© 2020 Design by DIT

Україна, Дніпропетровська обл., м.Покров, вул. Центральна, 11