ПРИВІТАННЯ З ДНЕМ НЕЗАЛЕЖНОСТІ УКРАЇНИ!

 

Шановні колеги, ветерани комбінату, покровчани!

Щиро вітаємо Вас з 30-річчям Незалежності України!

      Цього року наша молода, прекрасна, заможна, перспективна та вільна Україна святкує 30-й, ювілейний, День своєї Незалежності. Однак і до цього вона існувала, у віках проживала свою легендарну історію, витоки якої походять із сивої давнини. Перша згадка про нашу державу під милозвучною назвою «Україна» була датована 1187-м роком у Київському літописі. Впродовж століть на наших землях жив працьовитий, мудрий та волелюбний народ. А ми з Вами – його нащадки, творці новітньої історії України.

 

     30 років тому волевиявленням наших громадян було засвідчено бажання жити у незалежній суверенній державі і йти своїм самостійним шляхом розвитку. 24 серпня 1991 року став найзнаковішим днем для України, який окрилив серця, подарував надію і впевненість у власних силах. Так, перші кроки державотворення не були легкими для країни, і три десятки років пройшли не безслідно. За цей період українці зуміли продемонструвати світу свою міць та нескореність перед економічними, соціальними перешкодами та конфліктами.

      Саме в ці дні наші серця по-особливому сповнені гордістю за нашу славну Батьківщину – Україну. Де б ми не були, почуття «єдиної родини» єднає нас навколо багатої історії, самобутніх традицій, милозвучної мови та культури, усього того, що робить нас українським народом.

     З особливою вдячністю ми згадуємо тих, хто протягом віків своєю героїчною боротьбою та самовідданою працею наближав нашу Незалежність та Соборність. Ми вдячні і тим, хто сьогодні боронить Схід України від ворога, захищає неподільність держави, хто чесно виконує свої обов`язки перед народом та Батьківщиною, нашою громадою. Разом ми непереможні, разом ми збудуємо країну про яку мріяло не одне покоління українців – наших предків та сучасників.

     У 30-й День народження держави від чистого серця вітаємо працівників і ветеранів комбінату, всіх містян! Зичимо незламного здоров’я, мирного неба, світлих думок, взаєморозуміння і наснаги на добрі справи. Тільки так ми перетворимо Україну на країну мрії, в якій щасливо будуть жити наші діти і майбутні покоління!

      З ювілеєм всіх нас, з 30-річчям НЕЗАЛЕЖНОСТІ України!

З повагою,

ПРАВЛІННЯ та ПРОФКОМ

АТ «ПОКРОВСЬКИЙ ГЗК»,

депутати партії «За майбутнє»


Сподобалась ця стаття?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

PokrovGZK© 2020 Design by DIT

Україна, Дніпропетровська обл., м.Покров, вул. Центральна, 11