Дорогі працівники бухгалтерії, колеги! Прийміть найщиріші вітання з нагоди Вашого професійного свята – Дня бухгалтера!

      Символічно, що його святкуємо напередодні Дня гірника та металурга, бо всі ми, як велика родина, об’єднані спільною метою – забезпеченням успішного функціонування містоутворюючого підприємства – Покровського гірничо-збагачувального комбінату.

     Як у кожній родині є свій бюджет – прибутки та витрати, так і діяльність нашого “промислового гіганта” пов’язана з множинними фінансовими операціями. Тож кропітку, надзвичайно важливу і відповідальну працю бухгалтерів важко переоцінити. Ви вправно оперуєте цифрами, скрупульозно і вимогливо ведете документацію, впевнено виконуєте квартальні і річні звіти. Іноді Вам приписують магічні здібності, адже з Вашого поля зору серед мільйонів гривень не вислизне навіть копійка, але саме цього вимагає специфіка професії бухгалтера.

     Тож, сьогодні маємо привід звернутися до всіх бухгалтерів зі словами подяки, поваги та захоплення. Ви – не лише надійне плече, а й окраса колективу, запорука його фінансового благополуччя, приклад професіоналізму, принциповості та відданості улюбленій справі. Від чистого серця бажаємо Вам міцного здоров’я, сімейного затишку, достатку, життєвого запалу, натхнення і якомога більше щасливих миттєвостей!

ПРАВЛІННЯ та ПРОФКОМ

АТ «ПОКРОВСЬКИЙ ГЗК»

Сподобалась ця стаття?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

PokrovGZK© 2020 Design by DIT

Україна, Дніпропетровська обл., м.Покров, вул. Центральна, 11