Дорогі колеги та ветерани комбінату! Вітаю Вас із професійним святом!

     Найближчої неділі ми відзначаємо головне свято Покровського гірничо-збагачувального комбінату і всього міста – День гірника та металурга. Наша професія – одна з найважчих та найпочесніших. З нею пов’язані долі тисяч городян, минуле та сьогодення більшості родин Покрова. Хтось продовжує славну сімейну династію, хтось будує самостійний шлях, але, незважаючи ні на що, кожен з Вас – частина великої команди, котра грає лише на переможний результат.

     «Але перемога – це ще не все, все – це постійне бажання перемагати». Саме про це говорить цитата одного з мудреців і стосується вона тільки тих, хто прагне до прогресу. А хто це, якщо не ми з Вами? Корабель нашого підприємства багато років тому взяв курс на безперервний рух та вдосконалення, його і дотримується, крок за кроком, долаючи перешкоди. І кожен етап на цьому нелегкому шляху є знаковим, бо несе в собі реалізацію нового проекту, досягнення виробничого успіху, що підтверджується ефективним застосуванням технології та зміцненням потужного потенціалу. Завдяки нашому з Вами досвіду, майстерності, відданості обраній справі, ми випускаємо високоякісну продукцію, яку знають і цінують у багатьох країнах світу.

     Я дякую кожному представнику нашої надійної команди за наполегливість та безцінний внесок в економічний і соціальний розвиток міста, регіону, всієї держави. Ветеранам галузі – спасибі за досвід та мудрість, які є поштовхом для досягнення мети.

     Сьогодні я хочу побажати кожному працівнику комбінату вірити в себе та свої здібності! Адже без впевненості у власних силах Ви не зможете бути успішними та щасливими. Тому разом йдемо вперед, прагнемо більшого і тільки так досягаємо бажаного, як у професійній діяльності, так і в особистому житті!

З глибокою повагою, Сергій ШУВАЄВ,

Голова правління АТ «ПОКРОВСЬКИЙ ГЗК»

Сподобалась ця стаття?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

PokrovGZK© 2020 Design by DIT

Україна, Дніпропетровська обл., м.Покров, вул. Центральна, 11