Дорогі колеги, шановні ветерани та молодий авангард! Щиро вітаємо Вас з визначним національним святом – 25-річчям Конституції України!

     Вже чверть століття пройшло з тих пір, як на світ з’явився Основний Закон України – Конституція держави. Саме цей історично важливий документ, прийнятий у 1996 році, закріпив правові основи незалежної України, її суверенітет і територіальну цілісність. Це був найважливіший крок у забезпеченні прав людини і громадянина, а наша країна отримала міжнародний авторитет як незалежна складова частина світової спільноти.

 

 

     Ця урочиста подія відкрила жителям України, особливо молодому поколінню, широкі перспективи для всебічного розвитку, особистісної самореалізації. Створила можливості для утвердження національної самосвідомості народу, його консолідації на основі громадянського суспільства. Враховуючи це, недивно, що поряд зі святом Конституції ми відзначаємо і День молоді України (який припадає на останню неділю червня). Адже саме молодь завжди є окрасою, надією і рушійною силою суспільства. Для тих, хто молодий тілом і душею, хто живе яскраво, повноцінно і цікаво, немає нічого недосяжного. Ваші руки, знання, талант і молодеча енергія дуже необхідні Україні, а Ваш патріотизм, почуття громадянської і людської гідності є надійною запорукою її інтелектуального, культурного й економічного розквіту – всього, що заповідає наша Конституція.

      Переконані, що Ви успішно реалізуєте свої таланти, примножите культурний та духовний спадок багатьох поколінь нашого народу, затвердите авторитет України в світі. Ми віримо у Вас і пишаємось!

     Хочемо побажати Вам, дорогі друзі, щастя і віри у власні сили. Твердо знайте – молодість не вік. Молодість – це стан душі. Тому щиро та сердечно вітаємо всіх «молодих душею» з прекрасними літніми святами. Хай мир і злагода сприяють подальшій розбудові правової держави в нашій країні. Бажаємо всім міцного здоров’я, здійснення мрій і задумів, щасливої долі та квітучого майбуття для кожного з нас і нашої України!

ПРАВЛІННЯ ТА ПРОФКОМ

АТ «ПОКРОВСЬКИЙ ГЗК»,

депутати партії «За майбутнє»

Сподобалась ця стаття?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

PokrovGZK© 2020 Design by DIT

Україна, Дніпропетровська обл., м.Покров, вул. Центральна, 11