Підведено підсумки фотоконкурсу

 

     25-го травня члени журі фотоконкурсу “Профспілковий погляд на мистецтво” визначили переможців та призерів.

 

     Отже, за оцінками журі у номінації “Я і моя родина та домашня тварина” переміг фотошедевр Сергія Пронози під назвою “На отдыхе у Токовских водопадов”. Друге місце присвоєно Наталії Яценко за її фотороботу “Щасливе дитинство”. Третє місце у Олексія Князюка за “Зимові забави”.

 

     Переможницею у номінації “Чарівна природа України або краса міста Покров” стала Олена Журович за чарівне фото під назвою “Небесна палітра”. “Срібну винагороду” здобула Лариса Висоцька за “Закат перед Днем Победы”. У трійку призерів потрапив і неперевершений пугач у портреті Люсі Царенок під назвою “Эти глаза напротив”.

 

     Номінація “Моя улюблена робота або життя без спорту нудне” стала переможною для Олексія Князюка із його талановитим пейзажем “Все прекрасно, досить лише вміти придивитись”. Друге місце присвоєно фотороботі Геннадія Сокура під назвою “Вместе мы сила”. Трійку лідерів замкнула Олена Андрієнко із позитивним фото справжнього гірника у жіночій подобі, яке має лаконічну і зрозумілу назву “Кінець зміни”.

 

     Найбільшу кількість вподобайок на сторінці у фейсбук набрали такі фотороботи: “Мої улюблені пташки” (Олена Андрієнко, 149 лайків); “Солодкий нектар” (той самий автор, 131 лайк), “Футбол – это искусство” (Юлія Качула, 120 лайків). Автори цих фото стали володарями “Призу глядацьких симпатій”.

 

     Ми щиро вітаємо всіх переможців та призерів першого фотоконкурсу, який проводився під егідою профспілкового комітету. Урочисте нагородження авторів найкращих фоторобіт дипломами і грошовими преміями відбудеться на нараді профактиву Первинної організації ПМГУ Покровського гірничо-збагачувального комбінату. Загальний призовий фонд склав 7 тис. 800 грн.

Сподобалась ця стаття?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

PokrovGZK© 2020 Design by DIT

Україна, Дніпропетровська обл., м.Покров, вул. Центральна, 11