Привітання з Днем місцевого самоврядування

 

Шановні працівники та ветерани органів місцевого самоврядування!

Щиро вітаємо Вас зі святом!

 

      Сьогодні, 7 грудня, у нашій державі відзначається День місцевого самоврядування – свято людей, котрі працюють в органах місцевої влади – депутатів, виконавчого комітету, громадських організацій і всіх жителів міста, які вболівають за проблеми та сприяють подальшому розвитку рідного Покрова.

На представників органів місцевого самоврядування покладена велика відповідальність за соціально-економічний стан територіальної громади, благополуччя її мешканців, створення комфортних умов для їхнього проживання, зміцнення та розвиток рідного Покрова.

      У нинішньому році свято має особливо актуальне значення, бо його винуватці – це щойно обраний склад місцевої ради, який з новими силами та натхненням працюватиме на благо нашого Покрова та всіх його жителів.

   

 

     Колектив нашого підприємства пишається тим, що до складу новообраної місцевої ради увійшли і наші колеги – депутати від політичної партії «За майбутнє»: Голова правління АТ «ПОКРОВСЬКИЙ ГЗК» Сергій Шуваєв, комерційний директор Дмитро Міщенко, начальник юридичного управління Людмила Сорокіна, керівник Автотранспортного цеху Роман Меркулов, провідний інженер з експлуатації АТЦ Віталій Малий, гірничий інженер з охорони праці Тетяна Постельняк. Також у складі депутатської групи політсили «За майбутнє» – заступник начальника ТОВ «Максіпромгруп» Андрій Барабах.

     Ми впевнені, що саме Ваша наполеглива та самовіддана праця, високий професіоналізм та компетентність, відповідальність та активна громадянська позиція стануть цінним внеском у розвиток міста.

     У цей святковий день хочемо побажати усім працівникам органів місцевого самоврядування міцного здоров’я, родинного щастя, добра, чесності, цілісності поглядів, продуктивних рішень та єдності заради майбутнього нашого Покрова та всієї України.


З повагою,

колектив Покровського ГЗК

Сподобалась ця стаття?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

PokrovGZK© 2020 Design by DIT

Україна, Дніпропетровська обл., м.Покров, вул. Центральна, 11