ПРИВІТАННЯ З ДНЕМ ГІДНОСТІ ТА СВОБОДИ

Шановні працівники комбінату, покровчани!

Від щирого серця вітаємо Васз Днем Гідності та Свободи!

       21 листопада в нашій країні відзначається День гідності та свободи. Історично склалося так, що ця дата співпала з початком двох революцій: Помаранчевої (2004 року) та Революції Гідності (2013 року). В цей час український народ повстав проти незаконних владних рішень, що порушували національні інтереси та відкидали розвиток країни на багато років назад. Шляхом революції українці захистили права та свободи, змогли відстояти демократичні цінності, а також засвідчили свій європейський вибір. Сміливо можна сказати, що ця дата стала символом патріотизму та мужності українців, котрі брали активну участь у створенні новітньої історії нашої держави.

      У цій нелегкій боротьбі український народ проявив єднання, незламність духу, непокору свавіллю та готовність рішуче йти до кінця, відстоюючи ідеали демократії. Ми висловлюємо безмежну вдячність та високу шану патріотизму і мужності українських борців. Вклоняємося героям Небесної сотні та всім, хто поклав душу і тіло за наше право жити у вільній та мирній країні.

      Сподіваємось, що ми залишимось гідними подвигу наших героїв-земляків! Будемо продовжувати творити сьогодення, керуючись демократичними засадами, заради щасливого майбутнього прийдешніх поколінь. Нехай українську землю завжди огортає блакить мирного неба, в родинах панують добробут, затишок і любов. Міцного здоров’я всім та впевненості в завтрашньому дні.

Сподобалась ця стаття?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

PokrovGZK© 2020 Design by DIT

Україна, Дніпропетровська обл., м.Покров, вул. Центральна, 11