Шановні військовослужбовці, ветерани служби! Щиро вітаємо Вас з Днем Збройних Сил України!

     6 грудня ми відзначаємо День Збройних Сил України – свято тих, хто причетний до високого і почесного звання військовослужбовця. Хто обрав для себе нелегку, але гідну професію – захищати нашу державу, її суверенітет і незалежність. Саме Ви готові у будь-яку мить боронити кордони України. Дякуємо кожному за Вашу сміливість та відданість.

     Захист незалежності та територіальної цілісності рідної землі в усі часи був покликанням та обов’язком справжніх чоловіків – наших прадідів, дідів, батьків. І в складні часи сьогодення українська армія доводить, що здатна виконувати покладені на неї функції. Вона модернізується, міцніє, розвиває свій військовий потенціал, поповнюється висококваліфікованими кадрами і є гарантом стабільності та безпеки України. І все це завдяки Вам – справжнім патріотам, які, не шкодуючи власного життя, міцно стоять на захисті державних кордонів. Інколи – навіть до останнього подиху. Схиляємо голови перед пам’яттю тих, хто навічно залишився на полі бою і тих, хто відійшов у вічність на мирній землі!

     Отже, любі наші захисники, козацької Вам мужності, дідівської гідності, батьківської мудрості, незламної сили волі та віри у власні сили. Нехай оптимізм, спокій та гарний настрій завжди крокують поряд з Вами. Мирного Вам неба та родинного затишку, а нашій державі – впевненого розвитку та процвітання!

З глибокою повагою,

ПРАВЛІННЯ ТА ПРОФКОМ

АТ «ПОКРОВСЬКИЙ ГЗК»

Сподобалась ця стаття?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

PokrovGZK© 2020 Design by DIT

Україна, Дніпропетровська обл., м.Покров, вул. Центральна, 11