Шановні юристи! Прийміть щирі вітання з нагоди Вашого професійного свята!


      8-го жовтня в Україні офіційно відзначають День юриста. До цього свята причетні ті люди, які обрали одну з найскладніших професій. Ви свідомо присвятили своє життя служінню Закону та високим принципам права.

У сучасному суспільстві професію юриста важко переоцінити. Вона пов’язана з колосальною відповідальністю, котру в повній мірі можна назвати не звичайною роботою, а справжнім покликом душі.

      Напевно, не існує такої сфери діяльності, жодного підприємства або організації, які б зуміли функціонувати без консультацій юристів. Не є винятком і наш Покровський гірничо-збагачувальний комбінат. У структурі підприємства успішно працює юридичне управління, яке очолює Людмила Сорокіна. Відстояти законні інтереси, захистити права в суді, відновити справедливість – всі ці задачі щоденно стоять перед колективом юристів нашого підприємства. Саме їхнє успішне виконання робить працю правознавців шанованою та визнаною.

      Хочемо висловити Вам слова вдячності за високий професіоналізм, активну участь у житті нашого комбінату, захисті його правового статусу. Бажаємо Вам і надалі залишатись нашим надійним тилом, гарантом справедливості і законності. Бажаємо Вам міцного здоров’я, корисного зростання та розвитку у професії. Життєвої Вам наснаги, невичерпної енергії у Вашій благородній справі. Нехай на Вашому боці завжди будуть Закон, Правда та Справедливість. А у Ваших родинах панує добробут, щастя і злагода.


З повагою,

Сергій ШУВАЄВ,

Голова правління АТ “ПОКРОВСЬКИЙ ГЗК”,

депутат обласної ради,

депутати Покровської міської ради від комбінату

Сподобалась ця стаття?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

PokrovGZK© 2020 Design by DIT

Україна, Дніпропетровська обл., м.Покров, вул. Центральна, 11