З 1-го вересня на комбінаті підвищена заробітна плата

     Цю добру новину «ЗМ» повідомив директор з управління персоналом Покровського ГЗК Олег Черьомушкін. Саме таке рішення було прийняте акціонерами підприємства у відповідь на загальнодержавну стратегію.

     25-го вересня Верховна Рада України підвищила мінімальну заробітну плату з 4 тис. 723 грн до 5 тис. грн. Збільшення оплати праці, згідно із законопроєктом, склало 5, 865%. Це дуже важливе рішення сприятиме поліпшенню фінансового становища українців та зниженню соціального напруження серед населення.

      – Подібна законодавча ініціатива підтримана і нашим підприємством. Сьогодні ми вже можемо констатувати, що з 1-го верес-ня всім, без винятку, працівникам Покров-ського ГЗК пропорційно підвищено тарифи та оклади. Відповідний наказ вже підписаний Головою правління підприємства Сергієм Шуваєвим. Таким чином, ми у черговий раз підтвердили, що комбінат у своїй діяльності завжди дотримується державної законодавчої політики, – підкреслив Олег Вікторович.

     Результат підвищення зарплатні у грошовому еквіваленті працівники нашого підприємства побачать вже в перших числах жовтня, коли їм буде нараховано та виплачено заробітну плату за вересень 2020 року.

Сподобалась ця стаття?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

PokrovGZK© 2020 Design by DIT

Україна, Дніпропетровська обл., м.Покров, вул. Центральна, 11