Шановні освітяни, ветерани педагогічної ниви! Щиро вітаємо Вас з професійним святом!

     За чудовою традицією на початку жовтня ми вшановуємо людей, котрі обрали у своєму житті нелегку професію педагога.

     У кожного є свій Вчитель – той, хто відкрив нам світ знань, допоміг розпочати власний шлях, не шкодуючи своїх сил, мудрості та душевної щедрості. Саме від Вас, шановні освітяни, Ваших професійних та людських якостей, залежить не тільки доля учнів, але й майбутнє нашої держави. Ви докладаєте чимало зусиль для того, щоб це майбутнє було гідним. Саме Ви разом з батьками даруєте підростаючому поколінню путівку у доросле життя, підкріплену ґрунтовними знаннями, допомагаєте стати професіоналами своєї справи.

     У непростих умовах сьогодення Ваша професія є надскладною. Але, незважаючи ні на що, Ви гідно виконуєте свій обов’язок та залишаєтесь в очах дітей головними наставниками, які завжди готові підтримати та дати мудру пораду, направити на вірний шлях.

     Напередодні професійного свята хочеться подякувати Вам за самовіддане служіння обраній справі, невтомний творчий пошук та високий професіоналізм. Бажаємо Вам, шановні освітяни, успіхів у Вашій діяльності, нових знахідок, міцного здоров’я, людської поваги, вдячних учнів та невичерпної енергії. Нехай у Ваших оселях панує добро і достаток, а тепло душі, яке Ви даруєте дітям, повертається сторицею в ім’я майбутнього нашого рідного Покрова та всієї України. Зі святом Вас!

З глибокою повагою,

Сергій ШУВАЄВ, Голова правління

АТ «ПОКРОВСЬКИЙ ГЗК»,

депутат обласної ради,

депутати міської ради від комбінату

Сподобалась ця стаття?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

PokrovGZK© 2020 Design by DIT

Україна, Дніпропетровська обл., м.Покров, вул. Центральна, 11