Керівники комбінату на одній «Хвилі» з ветеранами праці

     Улюбленим місцем відпочинку ветеранів праці нашого міста вже протягом багатьох років залишається база відпочинку гірничо-збагачувального комбінату «Хвиля», яка розташована на березі Олексіївської затоки, і закріплена за Чкаловським кар’єром №2. Щоп’ятниці вони приїздять сюди безкоштовним комфортабельним автобусом АТЦ, аби поспілкуватись, активно та різноманітно провести своє дозвілля. Напередодні Міжнародного дня людей похилого віку та Дня ветерана шановних гостей на відпочинку привітали Голова правління АТ «ПОКРОВСЬКИЙ ГЗК», депутат облради Сергій Шуваєв, депутати Покровської міської ради – комерційний директор Дмитро Міщенко, начальник юридичного управління Людмила Сорокіна, референт Оксана Шкель, а також директор з управління персоналом Олег Черьомушкін, директор із загальних питань Сергій Поровай і начальник Ремонтно-будівельного управління Микола Біднюк.

     Слід зауважити, що гірничо-збагачувальний комбінат та Міська спілка ветеранів на чолі з Миколою Баршуніним завжди тісно взаємодіють між собою та разом знаходять шляхи подолання проблемних питань, з якими доволі часто стикаються літні люди. Адже керівництво підприємства високо цінує величезний внесок покровчан «золотого віку», які стояли біля витоків зародження та розбудови нашого гірницького міста і його основного підприємства. А зараз, перебуваючи на заслуженому відпочинку, ветерани праці, колишні працівники комбінату, освітяни, лікарі та представники інших професій, мають змогу спостерігати, як сучасне покоління, спираючись на ці здобутки, гідно продовжує їхню справу. Тож, зустрівши очільника комбінату, гості в невимушеній атмосфері скористались можливістю поставити йому та присутнім керівникам низку важливих запитань.

     Особливо їх цікавило, коли закінчиться реконструкція басейну «Дельфін». На що Сергій Шуваєв відзвітував:

     – В процесі ремонту басейну виявили додаткові руйнівні процеси в будівлі, які довелося усунути. Також виникали проблеми із виконавцями робіт. Наразі гострі питання вирішені, відновлення фасаду наближається до свого фінального етапу. Сподіваємось у найближчий час відкрити басейн для відвідувачів.

     Хвилювання також викликала подальша доля всієї соціальної сфери, якою опікується комбінат. Радісною звісткою для ветеранів стало відкриття Санаторію-профілакторію вже з 6-го жовтня.

     – Профілакторій, басейн і дитячий оздоровчий табір «Чайка» – це візитівки нашого міста. Фукціонування цих об’єктів є пріоритетним і завжди знаходиться у центрі уваги комбінату, адже забезпечує здорове і, що важливо, доступне дозвілля містян. І доки я очолюю підприємство, гарантую, що так буде і надалі, – запевнив Голова правління.

     Дбаючи про людей похилого віку, Сергій Павлович не забуває і про наймолодших покровчан. Як відомо, він є депутатом обласної ради. Як Голова правління комбінату, звик, приймаючи управлінські рішення, дивитися у майбутнє. Тому направляє інвестиції у модернізацію обладнання, придбання нової техніки, підвищуючи ефективність виробничих потужностей. Так і в своїй депутатській діяльності, вважає, що інвестувати потрібно у майбутнє міста, тому, в першу чергу, подбав про здоров’я дітей:

     – Як депутат обласної ради, я отримував субвенції, які спрямовував на встановлення сучасних енергозберігаючих вікон у дитячій лікарні, дошкільних та шкільних навчальних закладах Покрова. Це суттєво зменшило статистику захворюваності серед дітей. А їхнє здоров’я – це наш обов’язок.

     Про майбутнє своїх дітей та онуків у Покрові всерйоз замислюються і наші ветерани, тому поставили пряме питання щодо працевлаштування молоді на гірничо-збагачувальний комбінат.

     – Комбінат надає робочі місця більше, ніж 4 тисячам людей. Останнім часом до нас працевлаштовується багато молодих спеціалістів, яких ми із задоволенням приймаємо до себе. Зараз ситуація на підприємстві стабільна, маємо перспективні прогнози. Тож, будемо раді бачити у лавах гірників Ваших дітей та онуків, – промовив Сергій Шуваєв.

     Дмитро Міщенко також залюбки підтримував розмову з ветеранами і відповідав на їхні запитання. А оскільки він є президентом футбольного клубу «Авангард» та підтримує популяризацію спорту у Покрові, то мова йшла саме про це.

     – Одним із найулюбленіших місць для занять фізичною культурою у нашому місті є стадіон «Авангард», що належить гірничо-збагачувальному комбінату. До речі, люди Вашого покоління теж залюбки приходять сюди. А от створенням сприятливих умов для занять спортом опікуються працівники нашого підприємства. Ми ж зі свого боку сприяємо цьому процесу і запрошуємо всіх Вас долучатись до активного способу життя на наших бігових доріжках, – усміхнено запропонував Дмитро Володимирович.

     Не приховував своєї любові до рідного міста і Микола Біднюк.

     – Щиро кажучи, я дуже радий бачити Вас поряд, задоволений, що нарешті повернувся на Батьківщину після 12 років роботи в Грузії, на гірничо-збагачувальному підприємстві. Набутий досвід зараз застосовую на нашому комбінаті, без якого не уявляю свого життя, як і без рідного Покрова. Вражають позитивні зміни, котрі відбулися в місті. Але я впевнений, що це ще далеко не все. У найближчий час необхідно звернути увагу на глибинки та логічне розміщення соціальних інфраструктурних об’єктів: наприклад, аптек та магазинів із зниженими цінами для людей Вашого покоління.

     У процесі діалогу Сергій Шуваєв нагадав, що депутати від комбінату під його керівництвом двічі на місяць (по вівторках) проводять систематичні прийоми громадян в КРЦ. Найближчий відбудеться 13-го жовтня з 15.00. Звернутись до народних обранців можуть усі, кому необхідна їхня допомога та підтримка.

     Ветерани, у свою чергу, подякували керівникам комбінату за привітання і такий необхідний у наш час прояв уваги до них:

     – Спостерігаючи за змінами, які відбуваються у Покрові, ми бачимо, що місто перетворюється на більш затишне, комфортніше, красивіше. Безперечно, в цьому є велика заслуга гірничо-збагачувального комбінату. Ми, пенсіонери, завжди відчуваємо підтримку з Вашого боку, Ви нам ніколи не відмовляєте, за що ми Вам дуже вдячні.

     Фінальним акордом теплої зустрічі стала пісня від хору ветеранів та дружнє фото на згадку про приємне спілкування на лоні мальовничої природи бази відпочинку.

Сподобалась ця стаття?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

PokrovGZK© 2020 Design by DIT

Україна, Дніпропетровська обл., м.Покров, вул. Центральна, 11