Шановні ветерани комбінату, люди «золотого віку»! Щиро вітаємо Вас зі святом!

     1-го жовтня, в середині календарної осені, старше покоління відзначає своє свято – Міжнародний день людей «золотого віку». Цю дату ми присвячуємо нашим батькам, дідусям та бабусям – мудрим порадникам і цінним наставникам, творцям родинної та трудової історії рідної сім’ї, містоутворюючого підприємства і квітучого міста. Ми високо цінуємо Ваш багатий професійний і життєвий досвід, мудрість, душевну щедрість і вміння мужньо долати труднощі.

     Ваш вік не дарма називають «золотим», адже саме в цей час у кожної людини є можливість зупинитися, обернутися назад з висоти прожитих років, а також поділитися накопиченим досвідом з молодим поколінням.

     Адміністрація, профспілка і весь колектив нашого гірничо-збагачувального комбінату висловлюють Вам щиру вдячність за те, що розбудовували підприємство та місто, розвивали виробничі потужності і втілювали у життя масштабні проєкти. Той фундамент, котрий був закладений Вашою тяжкою працею, став основою, навколо якої обертається сучасна життєдіяльність комбінату, прокладається дорога до його майбуття.

      Важливо пам’ятати про те, що вік не варто вимірювати прожитими роками. Краще за все звертати увагу на стан душі. Бажаємо Вам, щоб Ваша душа завжди залишалася молодою! Нехай це світле свято буде осяяне щасливими посмішками рідних і близьких Вам людей, принесе тільки приємні враження, буде щедрим на добрі побажання і радісні зустрічі. Від щирого серця зичимо Вам міцного здоров’я, довголіття і благополуччя у Ваших родинах. Душевного Вам спокою і незгасаючого інтересу до життя!

З глибокою повагою,

Сергій ШУВАЄВ,

Голова правління АТ «ПОКРОВСЬКИЙ ГЗК»,

депутат обласної ради,

команда депутатів від комбінату

Сподобалась ця стаття?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

PokrovGZK© 2020 Design by DIT

Україна, Дніпропетровська обл., м.Покров, вул. Центральна, 11