Депутати від комбінату спілкувались із покровчанами

 

     У вівторок, 15-го вересня, в приміщенні Культурно-розважального центру, відбувся черговий прийом громадян депутатами від Покровського гірничо-збагачувального комбінату. Того дня з жителями міста спілкувався обласний обранець, Голова правління АТ «ПОКРОВСЬКИЙ ГЗК» Сергій Шуваєв, а також місцеві депутати – Людмила Сорокіна, Оксана Шкель, Сергій Нагорний, Роман Меркулов, Сергій Котій і член виконкому Сергій Поровай. Діалог тривав майже дві години, протягом яких покровчани озвучували депутатам свої проблемні питання, котрі вони разом намагались вирішити. За іронією долі, цього разу практично всі люди мали відношення до комбінату.

 

     Першим до народних обранців звернувся колишній працівник Північного кар’єра Михайло Клоков. Він – дядько нашого земляка, котрий у 1984 році загинув в Афганістані. Його ім’я –
Клоков Сергій Володимирович – випускник СЗШ №5. За традицією, меморіальна дошка з його зображенням кріпилась на фасаді школи. Але під час реконструкції закладу її зняли, й досі не повернули на місце. Дядько афганця просив допомогти вирішити це питання. Присутні підтримали чоловіка, і сподіваються, що невдовзі меморіальна дошка воїна-афганця знову прикрашатиме стіни його рідної школи, адже підростаюче покоління має знати своїх героїв в обличчя.

 

      Літня жінка, вдова ветерана комбінату Тетяна Іларіонова, просила депутатів допомогти у встановленні столу та лавочки біля могили її чоловіка. Сергій Шуваєв одразу ж поручив це завдання Роману Меркулову – начальнику АТЦ.

 

     Не відмовили і тренеру клубу бально-спортивного танцю «Грація» Наталії Волковій. Наставниця юних танцюристів звернулась до народних обранців за підтримкою у придбанні необхідного спортивного інвентарю для тренування дітей.

 

     – Ви робите дуже корисну справу – навчаєте дітей мистецтву танцю, виховуєте в них прагнення до перемог, бажання рухатись вперед і досягати мети. Ви вкладаєте сили у наше майбутнє, тому ми обов’язково Вам допоможемо, – підкреслив Сергій Павлович.

 

     Ще один колишній гірник звернувся до депутатів від імені громади трьох будинків по вул. Соборній. Їхні жителі прагнуть створити комфортні умови для дозвілля дітей у своєму дворі. Для цього просять встановити в ньому сучасний дитячий майданчик та завезти пісок.

      – З піском ми Вам обов’язково допоможемо, а от майданчик зобов’язуємось встановити, як-
що продовжимо своє депутатство після місцевих виборів
, – зазначили народні обранці від комбінату.

 

     Першу обіцянку вже виконано. Сьогодні зранку пісок було завезено за місцем призначення. Цей процес проконтролювала депутат міської ради, референт Голови правління АТ “ПОКРОВСЬКИЙ ГЗК” Оксана Шкель та інженер з охорони праці Електроремонтного цеху комбінату Олена Сіліненко, котра мешкає в одному з будинків, що розташовані поряд. Представники від підприємства поспілкувались із жителями, котрі висловлювали їм свою подяку та прохання стосовно благоустрою території двору. Ставились й особисті питання, які були взяті на замітку для подальшого вирішення.

 

     Жителька приватного будинку, розташованого по вул. Суворова, що на Руднику, просила допомоги у відновленні її житла після затоплення. Негода ще у 2012 році наробила лиха у її дворі, який був залитий водою. В результаті одна зі стін відійшла від будинку, і жінка-вдова чорнобильця, не має фінансової можливості, аби виправити ситуацію. Це доволі складне питання депутати взяли на замітку, пообіцявши дати відповідь після аналізу ситуації безпосередньо на місці.

 

     Крім цього, покровчани приходили на прийом із проханням працевлаштування на комбінат, а саме до Відділу технічного контролю (ВТК), куди зараз потрібні спеціалісти. Тому двері до відділу кадрів підприємства їм було відчинено, як і всім, хто хоче працювати. Обидві жінки, які звертались до депутатів, вже пройшли співбесіду з начальником ВТК Олегом Фраєм. Їм було запропоновано місце роботи, а остаточне рішення з приводу працевлаштування залишається за ними.

     Всі, хто того дня звернувся до депутатів від комбінату, поставили перед народними обранцями нагальні завдання, деякі з яких вже виконані, решта питань вирішуватиметься у найближчий час.



Сподобалась ця стаття?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

PokrovGZK© 2020 Design by DIT

Україна, Дніпропетровська обл., м.Покров, вул. Центральна, 11