Не зволікати, а відразу діяти

    Такого принципу дотримуються депутати обласної та місцевої рад від Покровського гірничо-збагачувального комбінату, які під час чергового діалогу з жителями міста, що відбувся 15-го вересня, допомагали людям знайти шляхи вирішення тих проблем, з якими вони зверталися. Одним з таких було прохання ветерана нашого підприємства щодо завезення піску у двір по вул. Соборній, в якому він мешкає. Оскільки це цілком під силу містоутворюючому підприємству, то невідкладно, вже в п’ятницю, 18-го вересня, у вказане місце прибула машина з піском. Проконтролювати процес, а також поспілкуватись з мешканцями двору прийшла референт комбінату, депутат міської ради Оксана Шкель та інженер з охорони праці Електроремонтного цеху Олена Сіліненко.

     Вдячні жителі були раді зустрічі та дякували за турботу про малечу, яка тепер матиме змогу погратися у піску в останні теплі дні осені. Користуючись нагодою, люди висловлювали своє бачення благоустрою прибудинкової території. Більшість бажала бачити у дворі новий дитячий майданчик. Та особливо їх хвилювало, чи не демонтують старі металеві конструкції, призначені для дозвілля дітей. Оксана Олексіївна пояснила, що ці конструкції знаходяться на балансі КП «Добробут».

     – У вас двір дуже затишний, гарний, доглянутий. Якщо нам знову випаде честь бути обраними та представляти ваші інтереси, то ми будемо клопотати про встановлення тут сучасного дитячого майданчика, – відповіла Оксана Шкель.

     Люди захопилися дискусією і в них виникали різні креативні ідеї подальшого вдосконалення й осучаснення улюбленого двору. Такий ентузіазм тільки на користь, тим паче серед мешканців двору є людина, яку вони добре знають і цілком довіряють – Олена Сіліненко. Вона готова представляти інтереси громади і надалі. Олена Михайлівна постійно спілкується з сусідами і знає, що їх турбує. Чуйна і доброзичлива, вона завжди прагне допомогти.

     Так, небайдужим Олену Сіліненко залишив інцидент з її сусідкою. Справа в тому, що Любов Євгенівна, мешканка будинку №39, перебуваючи у скруті, чекала на гуманітарну допомогу, анонсовану державою у зв’язку з всеукраїнським карантином. Самотня пенсіонерка неодноразово телефонувала на «гарячу лінію», але домогтися справедливості не змогла. При цьому дізналась, що харчові набори все ж таки вибірково отримували люди, але до неї черга так і не дійшла. Оксана Шкель, почувши цю розповідь, записала контакти жінки, щоб підтримати її.

     Важливі доручення на минулому тижні виконував і начальник Покровського кар’єра В’ячеслав Ніколайчук. В’ячеслав Юрійович особисто організовував та проконтролював процес завезення чорнозему до скверу ім. І.Сірка, що розташований у с. Капулівка. Саме з таким проханням до нього звернулись мешканці цього селища, щоб у подальшому збагатити місцевість рекреаційної зони новими насадженнями.

     Саме такі добрі справи виконували працівники комбінату з активною громадянською позицією. На останок вони не забули нагадати містянам про черговий прийом депутатів від Покровського ГЗК, який відбудеться наступного вівторка, 29 вересня, у приміщенні КРЦ.

Сподобалась ця стаття?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

PokrovGZK© 2020 Design by DIT

Україна, Дніпропетровська обл., м.Покров, вул. Центральна, 11