Шановні колеги, ветерани комбінату, покровчани! Сердечно вітаємо Вас з Днем Незалежності України!

 

     Рівно 29 років тому наша держава обрала новий шлях у своїй історії, вирішивши бути самостійною. Здобуття Незалежності стало знаковою віхою у розвитку України.

      Свято Незалежності – найвеличніший день для нашої країни, коли зустрічаються її історичне минуле та майбутнє. Минуле вселяє мудрість, а майбутнє допомагає жити з оптимізмом та надією. У цьому святі об’єднуються бажання багатьох українців жити вільно та бути господарями на власній землі. Саме патріоти України, незважаючи на нелегкі випробування, все ж змогли створити єдину незалежну державу.

     Сьогодні, на жаль, ми, як і попередні покоління українців, знову змушені відстоювати Незалежність нашої рідної країни зі зброєю в руках. Продовжують гинути наші кращі сини та доньки, захищаючи суверенність України на її східних рубежах. Покров теж втратив своїх земляків – героїв Дмитра Стрільця, Олександра Ісаєнка, Олега Кравченка, Олександра Мокієнка, які назавжди залишаться у наших серцях.

     Свій внесок у Незалежність України роблять і тисячі працівників гірничо-збагачувального комбінату, бо ми кожного дня працюємо задля її добробуту. Наша невтомна праця приносить свої позитивні результати – розвивається підприємство, і разом з нами Покров теж змінюється на краще, підвищується імідж міста.

     У День народження країни ми щиро вітаємо працівників і ветеранів комбінату, всіх покровчан! Нехай над нашим рідним Покровом завжди сяє сонце злагоди, процвітання та достатку, а небо буде безхмарним. Зичимо міцного здоров’я, щастя, родинного затишку, наснаги у Ваших починаннях. Щиро бажаємо Всім упевненого майбутнього, яке буде окриляти на нові звершення в ім’я процвітаючої України, частиною якої є кожен з нас!

 

З повагою,

Сергій ШУВАЄВ,

депутат обласної ради,

Голова правління

АТ «ПОКРОВСЬКИЙ ГЗК»,

депутати міської ради від комбінату

 

Сподобалась ця стаття?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

PokrovGZK© 2020 Design by DIT

Україна, Дніпропетровська обл., м.Покров, вул. Центральна, 11