ПРИВІТАННЯ З ДНЕМ ЗНАНЬ

 

Дорогі учні, шановні вчителі, батьки та всі покровчани!

Щиро вітаємо Вас з Днем знань!

      1-го вересня для більшості школярів України, нарешті, пролунає перший дзвоник. Він сповістить про початок такого довгоочікуваного навчального року.

      Цьогоріч освітні заклади з особливими умовами зустрічатимуть учнів, вчителів та батьків – вимогою дотримуватись усіх карантинних заходів. Це виклик сьогоденню, котрий, впевнені, разом ми зуміємо гідно прийняти. Але жоден карантин не перешкодить неймовірній радості зустрічі з однокласниками, новими і давніми друзями, улюбленими вчителями, які поведуть Вас, дорогі учні, до дивовижного світу знань.

 

     Безумовно, 1 вересня – особливе свято для всіх школярів. Але найбільш хвилюючим воно стане для першокласників, кот-рі тільки розпочинають свій тернистий освітній шлях, і тих, для кого перший дзвоник лунає востаннє – найстарших, майбутніх випускників. Ми вітаємо Вас з цим відповідальним етапом у житті. Бажаємо Вам, і всім учням Покрова, безмежної наснаги, впевненості у власних силах та успіхів у навчанні. Нехай збуваються всі найзаповітніші мрії!

     З початком нового навчального року перед вчителями також постають нелегкі завдання – зуміти не тільки повернути своїх учнів за парти, а й заохотити, зацікавити їх разом надолужити знання. І тут дуже важливо залучити особливий педагогічний хист, який поєднує не тільки компетентність у своєму напрямку роботи, а й психологічні навички. Адже саме на Ваші плечі покладена особлива місія – відкрити своїм вихованцям не тільки дорогу до вивчення обов’язкових дисциплін, а й прищепити навички соціального спілкування, усвідомленої відповідальності. Одним словом – готувати майбутнє покоління українців до дорослого, самостійного життя. І ми впевнені, що у Вас, шановні освітяни, обов’язково все вийде, бо не сумніваємося у Вашому високому професіоналізмі та відданості улюбленій справі.

     А Вам, дорогі батьки, залишається тільки підтримувати свій «найдорожчий скарб» у всіх починаннях. Саме Ви – перші порадники, друзі та наставники для дітей. Вони у будь-якому віці потребують Вашої особливої турботи, тепла та любові. Ваша підтримка – це їхні крила, а разом Ви зможете злетіти дуже високо.

     Тож, давайте відкриємо такий відповідальний новий навчальний рік. Нехай він стане неймовірно цікавим, насиченим та безпечним для всіх учасників освітнього процесу. Ми разом зробимо все можливе, аби відбувалося саме так. Всі школи Покрова повністю готові до зустрічі учнів, тому в добру путь – до нових вражень, перемог та щасливих миттєвостей!

 

З повагою,

Сергій ШУВАЄВ,

депутат обласної ради,

Голова правління

АТ «ПОКРОВСЬКИЙ ГЗК»,

депутати міської ради від комбінату

 

Сподобалась ця стаття?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

PokrovGZK© 2020 Design by DIT

Україна, Дніпропетровська обл., м.Покров, вул. Центральна, 11