Вони – гордість комбінату

 

     Традиційно у третю неділю липня гірники та металурги України відзначають своє професійне свято. У 2020-му році ця дата випадає на 19 липня. Саме цього дня вся держава вітає тих людей, на чиїх плечах тримається індустріальний комплекс країни. Металургійна та гірничодобувна галузі завжди вважались могутньою силою її фінансової міцності та стабільності. Основний промисловий потенціал України зосереджений на Дніпропетровщині, тому для нашого регіону День гірника та металурга – одне з ключових свят, котре стосується чи не кожної родини. Особлива ця дата і для Покрова, містоутворюючим підприємством якого є наш гірничо-збагачувальний комбінат. Талановиті і цілеспрямовані, мужні та працелюбні люди – рушійна сила підприємства, запорука його успіху сьогодні та перспективи у майбутньому. Сучасний комбінат – це більше 4 тисяч гірників, котрі щодня працюють задля його стабільної роботи. Але є серед них найкращі, найдосвідченіші, які заслуговують окремої подяки. Саме їхні фото прикрашають Дошку пошани. Отже, знайомтесь – ОБЛИЧЧЯ КОМБІНАТУ – 2020.

 

      Віталій ПАНОВ – електрослюсар черговий та з ремонту устаткування в кар’єрі 6 розряду. За 32 роки роботи в Електроремонтному цеху зарекомендував себе висококваліфікованим, відповідальним працівником, професіоналом своєї справи. Грамотний та вимогливий наставник, який передає безцінний досвід і знання молодим працівникам.

 

     Геннадій СОКУР – машиніст екскаватора 6 розряду Покровського кар’єра, на комбінаті працює з серпня 1990 року. Геннадія Васильовича заслужено цінують у колективі за наполегливість, відповідальний підхід до роботи, бездоганне знання гірницької справи, принциповість і справедливість. Він бере активну участь у громадському житті кар’єра, голова цехового комітету.

 

     Сергій ЯРИШ – машиніст екскаватора розкривної дільниці р/к №6 Північного кар’єра, на комбінаті працює з 1991 року. Досвідчений спеціаліст, зі знанням справи ставиться до своїх обов’язків, якісно і своєчасно виконує виробничі завдання. Грамотно і ефективно експлуатує гірничо-транспортне обладнання, що є запорукою виконання планових показників.

 

     Олександр КИЯСЬ – машиніст екскаватора розкривної дільниці р/к №2 Чкаловського кар’єра №2, стаж роботи – 24 роки. Сумлінний та відповідальний працівник. У колективі користується заслуженим авторитетом та повагою. Бере активну участь в ремонтно-відновлювальних роботах, модернізації обладнання. Працює на результат, про що свідчить виконання планових виробничих показників з розкриву у 2019 році на 108,3%.

 

     Павло БАРДІН – машиніст екскаватора 6 розряду ЕК 6/45 №125 Запорізького кар’єра, на комбінаті працює з 1996 року. За роки роботи в кар’єрі зарекомендував себе відповідальним та цілеспрямованим фахівцем. Якісно виконує завдання з підготовки земельних площ. Екіпаж екскаватора, який він очолює, постійно перевиконує планові показники. Учасник бойових дій в зоні АТО.

 

     Олена ШУЛИМ – концентраторник 5 розряду Чкаловської збагачувальної фабрики, стаж роботи – 31 рік. За цей період стала одним з кращих працівників. У 2019 році технологічна зміна «Г», в якій працює Олена Григорівна, неодноразово посідала перше місце за результатами випуску вищих сортів концентрату. Є наставником для молоді, неодноразово заохочувалась адміністрацією фабрики.

 

     Галина ШВЕЦЬ – машиніст промивальних машин 4 розряду Олександрівської збагачувальної фабрики, на комбінаті працює з липня 1991 року. Зарекомендувала себе дисциплінованим, сумлінним, високо-кваліфікованим фахівцем. Обов’язкова та пунктуальна, вимоглива до себе і своїх колег. Завдяки її досвіду і грамотному підходу до справи, гарячі простої технологічного обладнання зведені до мінімуму.

 

     Олександр ВОДЬКО – вулканізаторник 5 розряду Ремонтно-механічного цеху, на підприємстві з 2008 року. Оперативно, якісно та професійно виконує специфічні роботи з вулканізації на конвеєрному транспорті кар’єрів та фабрик. Зумів здобути низку суміжних професій, збагативши свій виробничий досвід. Зарекомендував себе відповідальним і технічно грамотним спеціалістом, гарним наставником та товаришем.

 

     Валентина СІЧКАР – електрик дільниці оперативної служби Цеху мереж і підстанцій, стаж роботи – 25 років. Досвідчений, грамотний, сумлінний, відповідальний, висококваліфікований спеціаліст, наставник для молодих працівників. У скрутних ситуаціях завжди знаходить компромісне рішення, творчо та впевнено підходить до вирішення поставлених завдань.

 

     Ніна ГОНЧАРЕНКО – машиніст насосних установок Теплосилового цеху, на комбінаті працює 28 років. Володіє високими професійними і моральними якостями, що позитивно позначається на виконанні поставлених завдань. У спілкуванні з колегами уважна та чуйна, користується заслуженим авторитетом та повагою. Спортивна гордість цеху.

 

     Андрій ЗАКРЕВСЬКИЙ – заступник начальника відділу з охорони праці і пожежної безпеки, стаж роботи на підприємстві – 24 роки. За цей період зарекомендував себе грамотним керівником, здатним оперативно приймати виважені рішення. Вимогливий до себе і своїх підлеглих, що завжди призводить до загального позитивного результату. Голова цехового комітету Апарату управління.

 

     Володимир БАРАННІК – електрослюсар черговий та з ремонту устаткування в кар’єрі 6 розряду Центральної енерголабораторії, на комбінаті працює з січня 1990 року. Кваліфікований, дисциплінований працівник, досконало володіє знаннями в галузі електротехніки, промислової електроніки, основ теорії технічної механіки. Є провідним фахівцем з проведення капітальних ремонтів приводів насосних установок гірничо-транспортних машин і механізмів.

 

     Олександр ФЕДЮК – водій Автотранспортних засобів в кар’єрі по вивезенню гірничої маси Колони технологічних перевезень АТЦ. За час роботи зарекомендував себе висококваліфікованим, відповідальним, грамотним, дисциплінованим працівником, справжнім майстром своєї справи. За 2019 рік перевіз 91160 т гірничої маси. Норму виробітку виконав на 104,8%.

 

      Павло КЛОКОВ – машиніст екскаватора 6 розряду Колони кар’єрно-дорожньої техніки АТЦ. Цілеспрямований та відповідальний працівник, доброзичливий колега. Професійно та майстерно виконує поставлені перед ним завдання з навантаження видобутої руди. Уважний і дисциплінований водій, вправно керує екскаватором і тримає його у технічно справному стані. Активна людина з твердою громадянською позицією.

     Анатолій ШИРЯЄВ – монтер колії 6 розряду Залізничного цеху. Його трудова біографія уже майже 30 років нерозривно пов’язана з комбінатом та рідним підрозділом. Сумлінно виконує поставлені завдання з високою професійною майстерністю. У разі виробничої необхідності завжди готовий прийти на допомогу, незважаючи на особистий час. Справжній раціоналізатор, вимогливий до себе та своїх колег.

     Олег НЕСТЕРЕНКО – машиніст екскаватора 6 розряду ЕКГ №254 Олександрівського кар’єра. На комбінаті працює з червня 1992 року. Сумлінно виконує найвідповідальніші завдання, користується повагою в колективі, займається виробничим навчанням молодих працівників. За час роботи зарекомендував себе технічно грамотним, відповідальним, сумлінним і старанним спеціалістом.

Сподобалась ця стаття?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

PokrovGZK© 2020 Design by DIT

Україна, Дніпропетровська обл., м.Покров, вул. Центральна, 11