Вітаємо з Днем гірника та металурга!

 

Шановні колеги та ветерани комбінату!

Щиро вітаю Вас з нашим спільним професійним святом – Днем гірника та металурга!

      Щороку, на День гірника та металурга, ми з Вами підбиваємо підсумки своєї діяльності, говоримо про успіхи і невдачі, труднощі та досягнення, відзначаємо найкращих майстрів серед 4 тисяч професіоналів, які працюють на Покровському гірничо-збагачувальному комбінаті. Адже найбільше багатство нашого підприємства – це його люди, які своєю наполегливою працею щоденно здобувають перемоги на виробничих теренах. Тому, незважаючи на складність 2020-го року, комбінат зумів гідно вистояти і продемонструвати успішну роботу. Все це вдалося завдяки чіткій меті, яку наш колектив поставив перед собою. Така визначеність – перший крок до будь-якого досягнення. А досягнення у нас безумовно є.

      Підсумки першого півріччя свідчать про виконання виробничої програми. А це означає, що ми раціонально планували, ефективно впроваджували та результативно працювали, відновлюючи і модернізуючи потужності. Тому я дякую всім Вам за відмінну роботу.

      Не забуваємо, що 2020-й – особливий рік для комбінату, рік його «золотого ювілею». За ці півстоліття наше підприємство зростало, розвивалося та нарощувало свій потенціал. Заради цього наполегливо працювали ветерани галузі. Завдяки Вашому безцінному внеску, сьогодні наше підприємство є лідером з виробництва марганцевої руди в Україні. І ми не збираємось зупинятись на досягнутому.

      У цей визначний для нас день бажаю кожному гірнику та металургу завжди ставити перед собою мету і триматися визначеного курсу. Адже тільки принциповість, наполегливість та цілеспрямованість приведуть до успіху, на який кожен із Вас заслуговує. Зичу нескінченних перемог, міцного здоров’я, родинного благополуччя та здійснення найзаповітніших мрій.

 

З повагою, Сергій ШУВАЄВ,

Голова правління АТ «ПОКРОВСЬКИЙ ГЗК»,

депутат обласної ради

 

 

Дорогие работники и ветераны комбината!

От всей души поздравляю Вас с нашим

профессиональным праздником!

      Ваш труд особенно почетный в нашем регионе, где горное дело и металлургия были и остаются ведущими отраслями, на которых держится слава и промышленная мощь всей страны. Благодаря высокому профессионализму и стальной закалке, Вы сохраняете и приумножаете лучшие традиции горняцкого дела.

      Профсоюзный комитет, в свою очередь, был и остается гарантом защиты прав и интересов трудящихся комбината. В этом непростом году в условиях карантина нам сложно реализовывать все свои возможности. Но мы все равно стремимся создать условия для организации досуга и оздоровления горняков. Так, невзирая на трудности, цеховые базы отдыха комбината распахнули свои двери и готовы принять всех желающих работников. Хоть и с опозданием, но все же стартовала оздоровительная кампания. Наши трудящиеся имеют возможность на льготной основе отдохнуть на побережье Азовского моря. В связи с эпидемией застыла спортивная жизнь комбината, но мы надеемся, что в скором времени сможем наверстать упущенное. Профком готов к новым свершениям и громким победам вместе с Вами!

      Желаю всем, кто, не покладая рук, трудится на производственном поприще, а также ветеранам отрасли – богатырского здоровья, достатка, благополучия, мира и добра.

Пусть Украина будет сильной, город – комфортным, комбинат – процветающим, а семьи наших работников – счастливыми. С праздником, дорогие друзья!

 

C уважением, Евгений ЗАПУСКАЛОВ,

председатель профкома ПГОК

 

Шановні гірники!

Вітаю Вас із професійним святом!

      День гірника та металурга – особливе свято для Покрова, бо воно стосується чи не кожної його родини. Завдяки багатству нашого краю покладами корисних копалин, найціннішою з яких є марганцева руда, утворилося підприємство, яке об’єднало тисячі людей. Так з’явилося наше невеличке, але дуже затишне містечко. І до тепер, саме видобуток та збагачення марганцевої руди на комбінаті є життєдайною силою, що допомагає Покрову квітнути, а його мешканцям вселяє впевненість у завтрашньому дні.

      Незважаючи на складні випробування, підприємство продовжує крокувати вперед. Гарантією його успіху є Ваша невтомна праця. Саме завдяки професіоналізму на мужності гірників ми маємо змогу розвивати виробничий потенціал, створюючи міцний фундамент для фінансової стабільності регіону.

Бажаю всім працівникам Покровського гірничо-збагачувального комбінату незламного здоров’я, наснаги, впевненості, успіхів у роботі та затишку у родинах.

З повагою,

Володимир ПОСТОЛОВСЬКИЙ,

Голова Наглядової Ради

Сподобалась ця стаття?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

PokrovGZK© 2020 Design by DIT

Україна, Дніпропетровська обл., м.Покров, вул. Центральна, 11