Шановні колеги дорогі покровчани! Щиро вітаємо Вас зі Світлим Великоднем!

     Великдень – одне з найвеличніших свят, день весняного розквіту та Божого благословення. Воно символізує оживання, розквіт та оновлення природи, мир і гармонію навколо нас.

     Цей світлий та радісний день вже по своїй суті налаштовує нас на очікування дива, надихає на благородні справи та вчинки заради миру і злагоди на землі. Світлі думки та щирі помисли, котрі нам дарує Христове Воскресіння, особливо важливі та актуальні зараз – у період тяжкої пандемії, яка охопила весь світ. Її жертвами стали й тисячі українців з різних куточків нашої Батьківщини. Не варто забувати й про війну на Сході країни, що продовжує забирати життя наших вірних захисників, які мужньо відстоюють єдність та цілісність держави. Ми дякуємо Вам за кожен день, прожитий під мирним небом, і разом з усією Україною помолимось за Вас і нашу спільну перемогу в ім’я миру! У цей священний день не забудемо у своїх домівках запалити ще одну свічку – за міцне здоров’я та зцілення всієї нації.

     »

     Тож, нехай Великдень стане точкою відліку щасливого та безхмарного майбутнього для кожного з нас, коли труднощі, війни та хвороби підуть у небуття. Ми щиро віримо у те, що незабаром на повні груди зможемо дихати запашним повітрям весни, а наші незламні воїни нарешті крокуватимуть поряд із своїми родинами.

     Зичимо, щоб під відлуння церковних передзвонів, наші спільні мрії перетворились на реальність. Хай вона буде сповнена незабутніми враженнями, сімейною злагодою, міцним здоров’ям, добробутом, достатком та тільки позитивними миттєвостями. Головне вірити – і все обов’язково здійсниться. Давайте вірити разом!

     Христос Воскрес! Воістину Воскрес!

З глибокою повагою,

ПРАВЛІННЯ та ПРОФКОМ

АТ «ПОКРОВСЬКИЙ ГЗК»

Сподобалась ця стаття?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

PokrovGZK© 2020 Design by DIT

Україна, Дніпропетровська обл., м.Покров, вул. Центральна, 11