На Нікопольщині активно працюють мобільні медичні бригади

В нашому регіоні, завдяки Благодійному гранту від Project HOPE UKRAINE, розпочали свою роботу мобільні медичні бригади. Про це повідомив очільник Нікопольської РВА Євген Євтушенко.

Наша співпраця з Project HOPE триває з червня 2023 року, саме з моменту підриву росіянами Каховської ГЕС. Завдяки підтримці благодійників жителі району протягом 2023 року отримували питну бутильовану воду та психологічну підтримку фахівців. А відтепер отримуватимуть і кваліфіковані медичні послуги, не витрачаючи час та кошти для виїзду із віддалених громад району до центральних медзакладів, – розповів посадовець.

За словами Євгена Євтушенка, такі бригади лікарів надають спеціалізовані послуги відповідно до потреб громад. Вони також включають консультації вузькопрофільних спеціалістів для обслуговування дорослих і дітей – кардіологів, педіатрів, фтизіатрів та інших.

Протягом травня лікарі Нікопольської дитячої лікарні працювали у старостинських округах Першотравневської громади, де провели дитячі медичні огляди та прийоми фахових спеціалістів.

Євген Євтушенко щиро подякував всім, хто долучився до благодійного проєкту та побажав міцного здоров’я і гарного літнього відпочинку дітям Нікопольщини.

Сподобалась ця стаття?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

PokrovGZK© 2020 Design by DIT

Україна, Дніпропетровська обл., м.Покров, вул. Центральна, 11