«ДЯКУЮ ЗАХИСНИКАМ!»

     З цих щирих дитячих слів від 4-річної вихованки Навчально-виховного об’єднання Даші Федоренко розпочинаємо новий сонячний ранок 12-го травня.
     Гасло з таких дуже актуальних, важливих і потрібних сьогодні слів Даша написала на своєму малюнку. Вона зобразила земну кулю, над якою височіють голуби миру. А з двох боків обіймають дитячі руки національних кольорів – прагнення юних українців до мирного життя на всій планеті і, зокрема, на нашій рідній Україні.
     Тендітні дитячі серця юних Олексія Романовського та Марії Федоренко переповнені довірою, гордістю і любов’ю до кожного Героя України, який захищає нашу Батьківщину на передовій. Саме це хотіли донести дітки, намалювавши уквітчані серця. І підписали:
  • Любимо наше ЗСУ. Слава Україні! Героям Слава!

     Такі гасла реального сьогодення для України вже знає кожна її дитина. У нас зростає гідна нація, виплекана неймовірно сильною любов’ю та випробувана порохом війни. Нічого… здолаємо і це випробування, завдяки стійкості, майстерності і бойовому духу наших Захисників, завдяки тому, що у нас є такі прекрасні діти.

Сподобалась ця стаття?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

PokrovGZK© 2020 Design by DIT

Україна, Дніпропетровська обл., м.Покров, вул. Центральна, 11