ДОРОГІ МЕДСЕСТРИ КОМБІНАТУ, МЕДИЧНИХ ЗАКЛАДІВ МІСТА І ФЕЛЬДШЕРСЬКИХ ПУНКТІВ ЗСУ!

     Прийміть найщиріші вітання з Вашим професійним святом – Міжнародним днем медичної сестри, який відзначається сьогодні, 12 травня.
     Ваша професія – особлива, адже вона повністю присвячена служінню людям та відданості благородній справі. Щодня Ви проявляєте безмежне терпіння, співчуття, милосердя, стійкість і душевну щедрість. Вибравши одну з найгуманніших професій, Ви кожен день поспішаєте на допомогу, нелегкою повсякденною працею охороняєте найбільші цінності, даровані нам – життя і здоров’я.
     Надважлива місія медсестер особливо помітна в останні роки боротьби з пандемією коронавірусу. А зараз багато з Вас переживають найтяжче випробування у своєму житті – випробування війною. Хтось дає цінні поради і проводить такі потрібні майстер-класи з надання невідкладної допомоги, хтось в окопах і бліндажах, в тилу і на фронті творить дива – рятує життя українських Захисників, ризикуючи своїм. Доземний Вам уклін за те, що тримаєте свій фронт, за хоробрість, стійкість та подаровані життя синам і дочкам українських матерів.
     Дорогі наші медсестри, нехай Ваше професійне свято цьогоріч обпалене війною, але ми все одно вітаємо кожну представницю і представника цієї почесної справи! Хай усе хороше, зроблене з душею, за покликом серця, повертається до Вас сторицею! Нехай кулі оминають Ваші операційні та інші робочі місця. Бажаємо, щоб мирне небо засяяло над кожним вцілілим та відбудованим медичним закладом! Нехай всі миттєвості життя радують своєю неповторністю!

З повагою,

ПРАВЛІННЯ І ПРОФКОМ

АТ “ПОКРОВСЬКИЙ ГЗК”,

трудовий колектив підприємства

Сподобалась ця стаття?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

PokrovGZK© 2020 Design by DIT

Україна, Дніпропетровська обл., м.Покров, вул. Центральна, 11