10 червня, Дніпропетровщина: ворог знову атакував Нікопольщину: є постраждалі та руйнування

Голова Дніпро ОВА Сергій Лисак доповів, що ввечері ворог ще двічі бив по Нікопольщині. З артилерії – по Марганецькій громаді, дроном-камікадзе – по Покровській. Пошкоджені парник та приватний рибальський човен.

На ранок терор району продовжився. Під ударом опинилися Нікополь та Мирівська громада. Дякувати Богу, люди цілі. Пошкоджені 4 приватні будинки, 2 господарські споруди, гараж. А ще газогони та лінія електропередач, повідомив посадовець.

Також керівник ОВА надав уточнену інформацію про те, що через одну з учорашніх атак на Нікополь постраждала 44-річна жінка. Медики оперативно надали їй допомогу. Вона лікуватиметься амбулаторно.

Керівник обласної ради Микола Лукашук додав, що вчора, 9 червня, безпекова ситуація в регіоні була напруженою:

За день ворог близько півтора десятки разів бив по Нікопольщині. Запустили дрони-камікадзе й обстріляли район з артилерії. Цілили по Нікополю, Червоногригорівській та Мирівській громадам. Пошкоджена багатоповерхівка, інфраструктурні обʼєкти, 3 приватні будинки, 2 господарські споруди, гараж, магазин, лінія електропередачі. На щастя, ніхто не постраждав.

Керівник Нікопольської ОВА Євген Євтушенко повідомив, що Силами оборони України було знешкоджено 9 з 9 дронів-камікадзе, які ворог скерував на район. Він також закликав мешканців протягом дня дослухатись до попереджень про небезпеку та оперативно переходити до безпечних місць.

Попри напружену безпекову ситуацію, намагаємося не втрачати надії на краще. Віримо у наші мужні ЗСУ, підтримуємо їх та знаємо, що разом ми обовязково здобудемо Перемогу!

Сподобалась ця стаття?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

PokrovGZK© 2020 Design by DIT

Україна, Дніпропетровська обл., м.Покров, вул. Центральна, 11