Постраждалий рятувальник Микола Нечипоренко з Покрова потребує нашої допомоги

8-го червня армія рф здійснила удар по території населеного пункту Покровської громади. Через обстріл зайнявся автомобіль. Туди одразу ж виїхав наряд працівників ДСНС місцевої пожежно-рятувальної частини. Щойно надзвичайники прибули на місце події та почали ліквідацію пожежі, ворог підступно використав тактику повторного удару з БпЛА. В результаті поранення отримав начальник караулу, капітан служби цивільного захисту 28-річний покровчанин Микола Нечипоренко. Він був доставлений до лікарні. Про це повідомляють в Нікопольському районному управлінні ГУ ДСНС України в Дніпропетровській області.

Друзі постраждалого через соцмережі відкрили збір коштів на лікування. Вони звертаються до всіх небайдужих з проханням допомогти рятувальнику одужати.

Зараз все робиться для того, щоб врятувати Миколу. Будь ласка, хто скільки зможе, підтримайте фінансово. Адже зараз кожна хвилина на рахунку. Про стан постраждалого будемо звітувати та, за можливості, викладати цю інформацію,зазначають у повідомленні.

Номер карти дружини Миколи Нечипоренка Аліни: 5168 7456 9607 6733.

Давайте разом підтримаємо рятувальника, нашого земляка, котрий мужньо виконував поставлені задачі та постраждав від рук ворога. Віримо, що завдяки нашій допомозі Микола одужає та якнайшвидше повернеться в стрій, адже такі Герої щодня ризикують власним життям заради спасіння інших.

Сподобалась ця стаття?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

PokrovGZK© 2020 Design by DIT

Україна, Дніпропетровська обл., м.Покров, вул. Центральна, 11