Гороскоп на тиждень з 10 по 16 червня 2024 року

Напружений період для представників усіх знаків зодіаку. Занадто багато факторів одночасно впливатимуть на життєдіяльність людей. Порівняно з попередніми двома тижнями, багато хто почуватиметься у стані стиснутої пружини. Слід виявляти обережність у людних місцях, на дорогах, оскільки агресивна та атмосфера, що тисне, сприяє підвищенню кількості травм і ДТП. Виникає безліч перешкод, які поодинці подолати практично нереально.

ОВЕН. Тиждень мине на високому емоційному рівні. І хоча очікується напружений «біг із перешкодами», до фінішу ви неодмінно прийдете першим! Максимальну увагу до дрібниць варто виявити тим, чия робота повʼязана з грошима. На виконання простих доручень витрачатиметься багато сил і часу, обсяг роботи водночас постійно зростатиме, що не може не пригнічувати морально. Якщо ви обіймаєте керівну посаду, вам доведеться попрощатися з некомпетентними та несумлінними працівниками.

ТЕЛЕЦЬ. Будьте уважні до дрібниць, а також до всіх документів фінансового характеру, оскільки прикрі помилки можуть спричинити серйозні проблеми. Не всі люди, які з вами поруч, надійні і варто переглянути своє оточення. Намагайтеся водночас не вплутуватися в конфліктні ситуації, ухвалювати обдумані рішення, щоб у майбутньому їх не потрібно було переглядати. Укладаючи умови співробітництва, чітко обговорюйте усі деталі. Цього тижня ви можете отримати гарний прибуток.

БЛИЗНЯТА. Фінансові надходження будуть стрибкоподібними та нестабільними. Найбільш вдалими будуть вкладення у довгострокові проєкти в другій половині тижня. В особистому житті очікуються серйозні зміни. Якщо ви самотні, є шанс зустріти своє кохання. Підтримка рідних допоможе зміцнити сімейні зв’язки та досягти бажаних цілей. На багатьох чекає переїзд на іншу квартиру або навіть зміна міста.

РАК. Взаємини закоханих будуть схожими на американські гірки. Через кілька тижнів пристрасті вщухнуть, тому не надто захоплюйтесь з’ясуванням стосунків. Тим, хто цінує свій союз, гороскоп рекомендує не рубати з плеча. Попри те, що з боку партнера відчувається холод, а розібратися, хто в цьому винен неможливо, у майбутньому зможете відновити колишній звʼязок, зробити його міцнішим. Турбота і ніжність допоможуть висловити своє кохання краще тисячі слів.

ЛЕВ. Не відмовляйтеся від паузи, необхідної для того, щоб розвіяти всі сумніви з приводу подальшої долі вашої пари. Ті, хто у пошуку своєї половинки, будуть захоплені легкими, приємними знайомствами, які можуть обернутися довгостроковими стосунками. Загалом ваше здоровʼя зараз невразливе. Однак намагайтеся все-таки берегти себе від стресу: через перенапруження можливе безсоння. Водні процедури та спорт допоможуть нормалізувати емоційний стан.

ДІВА. Попереду динамічний, але не найпростіший тиждень літа. Слухайте лише свій внутрішній голос – у складних ситуаціях він дасть правильні поради. Для професійних справ цей період є нейтральним. І все ж таки будьте уважні, особливо, якщо планується угода, новий проєкт або відкриття філії. Нині не варто нікому вірити, а фінансові документи треба тримати в порядку. У підприємців, як і раніше, йдеться про суперечливі питання, повʼязані з фінансовими зобовʼязаннями, різними виплатами та компенсаціями.

ТЕРЕЗИ. Тиждень підходить для поновлення старих ділових звʼязків. Відносини з партнерами складаються складно, і річ у тім, що йти на компроміс немає бажання саме у вас. Підприємцям доведеться задуматися про реструктуризацію бізнесу, запровадження цифрових технологій. Залучайте до своїх проєктів молодих та креативних фахівців. Ті, хто працює у великих корпораціях, отримають підвищення по службі або невелику надбавку до платні. Значних витрат вимагатимуть сімʼя, діти, рідні.

СКОРПІОН. Зараз краще відкласти невелику заначку. Уникайте нових вкладень. У жінок зʼявиться шанс зустріти свою «половинку», а чоловіки можуть серйозно закохатися. Сімейні пари зіткнуться з проблемою іншого характеру: їм доведеться вкласти багато сил і часу на турботу про дітей. Родинний бюджет тріщатиме по швах через високі витрати. Щоб не залишитися на мілині, прораховуйте всі витрати заздалегідь, відмовляйтеся від того, без чого ви можете обійтися. Теплі святкові вечори допоможуть згуртуватися вашій родині.

СТРІЛЕЦЬ. Ви маєте ухвалити низку важливих рішень, які визначать ваше майбутнє. Вони повʼязані з роботою та особистим життям, і, як завжди, ви будете відповідальні за все! Є шанс відновити стосунки з рідними та близькими, з якими ви у сварці, це стосується й колишніх коханих. У професійній сфері на вас чекає безліч приємних змін, але багато залежатиме від колег та партнерів по бізнесу. Всі зміни передбачають стабільне зростання та рух до ваших цілей. Успіх вам забезпечений, якщо зможете скористатися сприятливим шансом.

КОЗОРІГ. Зʼявиться можливість поліпшити умови праці, перейшовши на інше місце роботи. Наймані співробітники зуміють виявити свої здібності та таланти, що дозволить отримати підвищення на посаді чи зміцнити існуюче становище. Ті, хто давно шукає роботу, зможуть отримати перспективне місце. І хоча на початку тижня багато чого загальмується, друга його половина стане більш продуктивною в усіх сенсах. Заходи побутового плану, такі як облаштування житла, придбання предметів декору, вимагатимуть вашої уваги та участі.

ВОДОЛІЙ. Фінансову ситуацію можна назвати неоднозначною. Загалом коштів на все вистачить, якщо ви будете прагматичними. Рівень ваших доходів зараз залежить від холодної голови. Найкращим вкладенням буде придбання нерухомості, якщо є «заначка». Взаємини в сім’ях більш спокійні, і в одному випадку подружжя просто втомилося від сварок, а в іншому – віддало перевагу байдужості. Закохані відчуватимуть напруженість у стосунках, особливо якщо є проблеми з довірою.

РИБИ. Зараз ви, як ніколи, привабливі для протилежної статі. Намагайтеся не привʼязуватися до людей і обставин, не будувати далекосяжних планів. Насолоджуйтесь моментом. Підсвідомість може підкидати вам підказки про те, що настав час перезавантаження, оскільки щось йде з вашого життя назавжди. Багато про що варто подумати, виявити причинно-наслідкові звʼязки минулого і сьогодення. Зроблені висновки допоможуть вам комфортно почуватися у нових соціальних умовах.

Бажаємо вам успішного та мирного робочого тижня!

Нехай зірки допомагають ЗСУ і всім нам наближати Перемогу України!

Сподобалась ця стаття?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

PokrovGZK© 2020 Design by DIT

Україна, Дніпропетровська обл., м.Покров, вул. Центральна, 11