Гороскоп на тиждень з 3 по 9 червня 2024 року

     Протягом тижня на нас чекає багато нових ситуацій та взаємодія з незнайомими людьми. Зірки обіцяють: у цей період точно нікому не буде нудно.

ОВЕН. Вас супроводжуватиме везіння протягом тижня, але не розслабляйтеся – працюйте, не покладаючи рук. Основні зміни стосуватимуться керівників, топ-менеджерів. Усі починання принесуть позитивний матеріальний результат, особливо у сферах комунікації та комерції. Співпраця з партнерами може вийти на новий рівень. Активно розвиватимуться звʼязки з колегами, можлива вдала поїздка, конструктивні зустрічі та домовленості.

ТЕЛЕЦЬ. На роботі можуть виникнути проблеми з документами та фінансовими звітами. Люди, які працюють за наймом у великих компаніях, зіткнуться зі збільшеною відповідальністю, яку покладають на них начальники. У деяких випадках йтиметься про підвищення на посаді з відповідним збільшенням зарплати. Високих доходів не буде, але й витрати будуть мінімальними.

БЛИЗНЯТА. Проблеми, з якими доводилося неодноразово стикатися минулого місяця, цього разу здаються вам цілком під силу. Фінансова ситуація – досить стабільна. Службовці матимуть шанс на підвищення. Хоча цей процес буде не дуже швидким, тенденція до поліпшення таки є. Усі ваші думки будуть зайняті роботою та бажанням збільшити доходи. Обставини сприяють фінансовим проєктам. Якщо хочете змінити місце роботи, погодьтеся лише на більш високооплачувану посаду.

РАК. Незначні непорозуміння, ймовірні на початку тижня, не вплинуть на сприятливий кінець подій. Гроші надходитимуть регулярно, а витрати загалом помірні та скромні. Підприємці зможуть підвищити оберти компанії, але для цього доведеться вдатися до невеликого ризику. Зараз на вашому боці чимало однодумців, які можуть бути доброю підтримкою та взяти на себе вирішення частини питань.

ЛЕВ. Невелика небезпека чатує на дорозі. Через фінанси не варто перейматися – на життя вам вистачить, а решта зачекає. Окрім звичайних заробітків, ви можете розраховувати на великий прибуток від вдалих операцій з нерухомістю. Багато хто з представників знаку знайде підробіток, використовуючи своє хобі і таким чином поєднавши корисне з приємним. Гарний прибуток й цікаві проєкти чекають на тих, хто працює в мережі Інтернет, а також з іноземними партнерами.

ДІВА. Настав час працювати в команді. Окрім мінусів, тут є плюс – є можливість розділити відповідальність за важкі рішення. Матеріальні надходження будуть нестабільними, проте є можливість залучити інвестиції в бізнес. Вашим девізом цього місяця має стати – «Щоб рибу їсти, треба у воду лізти». Керуючись ним, можна багато зробити і для роботи, і для сім’ї. У цей період ви будете на піднесенні, але все-таки не спокушайтеся – організм потребує гарного відпочинку та детоксикації.

ТЕРЕЗИ. У фінансовому плані цей період буде нейтральним. Підприємцям та начальникам рекомендується з увагою поставитися до підлеглих – їхні помилки можуть дорого обійтися. Можливі несподівані проблеми, спричинені помилками когось із колег. У цей же період конкуренти, як і підступи таємних ворогів, будуть завдавати незручностей. Але планети захищають вас. Головне, не реагуйте на провокації, ретельно перевіряйте документи, які підписуєте.

СКОРПІОН. Фінансове становище в цей період хоч і нестабільне, але з лопатою в кишені ви не залишитеся. Єдина проблема – додадуться витрати на сімейні потреби. Невелика «заначка» допоможе заспокоїти вас. На цьому тижні – жодних експериментів: доведеться обмежитися звичними справами і рухатися тільки второваними дорогами. Якщо відчуваєте, що рости більше немає куди, розгляньте варіанти віддаленої роботи через Інтернет.

СТРІЛЕЦЬ. На цьому тижні вам доведеться розриватися на кількох напрямках одночасно, а ще й обирати між відпочинком та активною роботою. Поспіх і метушня можуть принести безліч проблем, вирішувати які доведеться ще довгий час. Беріть тільки ту роботу, яка принесе вам гарну грошову винагороду. Будьте уважні до пропозицій, які надходять від людей з минулого. Молодим фахівцям варто подумати про набуття нових навичок, вирушити на курси підвищення кваліфікації.

КОЗОРІГ. В особистому житті настає час змін, яким передують напружені ситуації. І насамперед вони торкнуться побуту. Це може бути переїзд, ремонт, новий роман, народження дитини. Ситуація з фінансами досить напружена через великі сімейні витрати. Однак скоро все налагодиться, і обсяг грошей, що надходять, зросте вже наступного тижня. Неодружені чоловіки та жінки будуть захоплені легкими, приємними знайомствами, які закінчаться довгостроковими стосунками.

ВОДОЛІЙ. Запишіться на тренінг особистісного зростання, це допоможе вам побачити свій потенціал і набути більше впевненості у своїх силах. У багатьох представників вашого знаку зʼявляться плани щодо перевлаштування свого життя. Закохані пари можуть зважитися на спільне проживання, а в майбутньому воно стане першим кроком до щасливого шлюбного союзу. Засмучуватимуть вас майнові суперечки з родичами. Сконцентруйтеся на творчих заняттях разом із дітьми – це допоможе відволіктися від проблем.

РИБИ. Гарний час, щоб щось змінити у своїй професійній діяльності. Але не поспішайте звільнятися. Найкращим рішенням буде попросити підвищення, запропонувавши свої інновації для розвитку компанії. Вашу ініціативу обов’язково відзначать і цілком можливо запропонують нову вищу посаду. Тим, хто знаходиться у пошуку нової роботи варто підготувати резюме і розіслати його в різні компанії. Власникам бізнесу слід підготуватися до перевірок, а також вирішення давніх юридичних питань.

Всім вдалого та мирного робочого тижня!

Нехай зірки допомагають нашим мужнім Захисникам на шляху до Перемоги!

Сподобалась ця стаття?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

PokrovGZK© 2020 Design by DIT

Україна, Дніпропетровська обл., м.Покров, вул. Центральна, 11