Покровський центр підготовки та перепідготовки робітничих кадрів запрошує на Всеукраїнський тиждень професійно-технічної освіти

     У Покровському центрі підготовки та перепідготовки робітничих кадрів (Центр) проходить Всеукраїнський тиждень професійно-технічної освіти-2024. В його рамках кваліфікований колектив, на чолі з директором Наталією Дяченко, підготував цикл мотиваційних презентацій для майбутніх вступників. Про це інформують освітяни Центру.

      Також фахівці Центру запрошують всіх бажаючих на день відкритих дверей, який відбудеться 8-го травня о 14.00.

      У програму заходу входить:

    • майстерки з професій;
    • воркшопи від майстрів виробничого навчання;
    • смаколики від майстер-шефів професії «Кухар».

      Долучайтесь! На вас чекає гарний настрій та багато цікавого від професійного та креативного колективу Центру.

     Опанування популярних робітничих спеціальностей із запровадженням інноваційних підходів відкриває широкі перспективи перед випускниками Центру та дозволяє їм завжди бути затребуваними на ринку праці.

      У цьому контексті варто додати, що Центр – давній друг і партнер нашого Покровського гірничо-збагачувального комбінату. Наше підприємство вже багато років співпрацює з цим освітнім закладом в плані практичної підготовки молодих кадрів на базі виробничих підрозділів. Комбінат і зараз може похвалитись тим, що в його рядах працюють випускники Центру. Так, наразі наше підприємство переживає нелегкі часи, тому робота з практичної підготовки учнів закладу професійно-технічної освіти у повноцінному режимі поставлена на паузу – до запуску комбінату в роботу. Але співпраця між Центром та Покровським ГЗК все одно продовжується шляхом взаємопідтримки у вирішенні нагальних питань.

      Якщо ви цікавитесь професійно-технічним освітнім напрямом і прагнете здобути для себе практичну спеціальність, то в Центрі на вас чекають. З професіями, які можна здобути на базі цього сучасного закладу можна ознайомитись на прикладі презентацій конкурсних робіт. Їх можна переглянути на офіційному сайті за цим посиланням:

https://www.facebook.com/profile.php?id=100064178016127

Сподобалась ця стаття?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

PokrovGZK© 2020 Design by DIT

Україна, Дніпропетровська обл., м.Покров, вул. Центральна, 11