Шановні колеги, ветерани праці, покровчани! Щиро вітаємо Вас з Міжнародним днем праці, весни та миру!

     Щороку українці, як і жителі багатьох країн світу, традиційно відзначають Перше травня. Цей день уособлює розквіт теплої весни, яка закликає всіх до праці. А робота на спільне благо єднає людей, надихає їх на співпрацю заради благополуччя кожної родини, зміцнення своєї держави на її мирне майбуття.

     Першотравень завжди був і залишається святом для всього колективу Покровського гірничо-збагачувального комбінату. Адже на нашому підприємстві працюють тисячі людей, які примножують металургійну галузь України. Навіть у скрутні воєнні часи ми разом, кожен на своєму місці, в тилу або на фронті, робимо свій внесок в прийдешню Перемогу та добробут рідного краю. Так, війна призупинила виробництво комбінату, але в жодному разі не зупинила віру в краще і не зламала силу українського духу, яка здолає всі перешкоди.

     Дорогі наші колеги, у цей квітучий Першотравень хочемо побажати, щоб ваша професійна та повсякденна діяльність завжди була плідною. Нехай весняні барви й теплі промені сонця дарують надію на світле майбуття, яке обовʼязково настане. У цей символічний день зичимо Вам наснаги, міцного здоровʼя, родинного затишку та мирного неба над нашою Батьківщиною! Хай безхмарна блакить якнайшвдше запанує в Україні, поверне людей праці на робочі місця і дасть повноцінний старт діяльності нашого Покровського ГЗК.

З повагою,

ПРАВЛІННЯ ТА ПРОФКОМ

АТ «ПОКРОВСЬКИЙ ГЗК»

Сподобалась ця стаття?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

PokrovGZK© 2020 Design by DIT

Україна, Дніпропетровська обл., м.Покров, вул. Центральна, 11