Тричі чемпіон: начальнику залізничного цеху Дмитру Швецю не було рівних на Чемпіонаті Європи!

З 17 по 21 квітня у Парижі проходив чемпіонат Європи з гирьового спорту. У цих змаганнях взяли участь спортсмени з 16 країн світу. Збірну України представляв і наш колега, компетентний керівник,  талановитий і наполегливий спортсмен начальник залізничного цеху Дмитро Швець. Він гідно представив наше місто, підприємство та всю країну на міжнародній арені. Про високі здобутки Дмитра емоційно розповів його  тренер та наставник, теж наш колега (гірничий майстер Чкаловського кар’єру №2 ) — Віталій Мартинюк.

Особистою перемогою для Дмитра Швеця стало виконання нормативу майстра спорту України міжнародного класу!

            – У вправі ривок за 10 хв з однією зміною рук Дмитро підняв гирю 32 кг 178 разів, і виборов бронзову нагороду серед чоловіків, – розповів Віталій Мартинюк.

Крім того, на змаганнях серед ветеранів у вправі ривок за 12 хв з довільною зміною рук наш завзятий спортсмен підняв 24-кілограмову гирю 303 рази. Такий блискучий результат став найкращим і вивів Дмитра в абсолютні чемпіони серед ветеранів

            На завершальному етапі – командній естафеті, наш колега потроїв свій успіх. У цій вправі Дмитро Швець  ще раз підтвердив заслужене звання чемпіона Європи у складі чоловічої команди ветеранів.  

            Ми з вами розуміємо, що у наш нелегкий час поїхати на змагання за кордон – справа доволі витратна. Але в успіх Дмитра повірили керівники Покровського гірничо-збагачувального комбінату та профкому підприємства, а також очільник Покрова. Саме за підтримки Сергія Шуваєва, Євгена Запускалова та Олександра Шаповала участь Дмитра Швеця в Чемпіонаті Європи стала можливою. Спортсмен та його тренер щиро вдячні меценатам за віру та підтримку.

Щиро вітаємо нашого Переможця Дмитра Швеця та його тренера Віталія Мартинюка з такими високими здобутками! Ми пишаємось тим, що маємо честь бути знайомими з такими людьми, як Дмитро, котрі на весь світ демонструють українську незламність та непереможний дух! Бажаємо вам, Дмитре, ніколи не зупинятись на досягнутому, рухатись тільки вперед та підкорювати навіть недосяжні вершини на своєму шляху!

 

 

Сподобалась ця стаття?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

PokrovGZK© 2020 Design by DIT

Україна, Дніпропетровська обл., м.Покров, вул. Центральна, 11