22 квітня, Дніпропетровщина: вночі окупанти обстріляли Нікополь, ворожих атак зазнали й інші прибережні громади області

     В ніч на 22 квітня російські війська з важкої артилерії відкрили вогонь по Нікополю. На щастя, постраждалих немає. Про це розповів очільник Дніпропетровської ОВА Сергій Лисак.

     Він також повідомив, що ворог протягом дня, 21 квітня, атакував Нікопольський район 8 разів! Скерував 5 дронів-камікадзе та тричі обстріляв з артилерії. Влучання зафіксовані у самому райцентрі, Червоногригорівській, Марганецькій та Покровській сільській громадах.

     – Постраждала 47-річна жінка. Вона отримала мінно-вибухові травми. Наразі у лікарні. Стан пацієнтки середньої тяжкості. Пошкоджені адмінбудівля, пʼять приватних осель, вісім господарських споруд. В інших районах Дніпропетровщини день минув спокійно, – написав Сергій Лисак.

     Крім того, за уточненою інформацією, внаслідок вечірньої атаки на Марганецьку громаду руйнувань зазнало фермерське господарство. Зачепило й лінію електропередач. Люди вціліли.

      Керівник обласної ради Микола Лукашук додав, що проблем в області додала негода, яка вирувала 22 квітня. Сильний вітер спричинив падіння дерев, у деяких громадах були пориви електромереж, у частині осель зникло світло. Наслідки негоди долають енергетики.

      Зустрічаємо новий ранок із вдячністю нашим мужнім Захисникам. Лише вони здатні зупинити ворожу навалу та відновити мир в Україні. Обʼєднуємо зусилля для допомоги армії, тримаємо стрій та разом крокуємо до Перемоги!

Сподобалась ця стаття?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

PokrovGZK© 2020 Design by DIT

Україна, Дніпропетровська обл., м.Покров, вул. Центральна, 11