16 квітня, Дніпропетровщина: Нікопольщина перебувала під прицільним вогнем окупантів, а по всій області вирувала негода

     Протягом доби, з 15 на 16 квітня, Нікопольщина пережила артобстріл й пʼять атак fpv-дронами. Російські війська гатили по районному центру, Червоногригорівській і Мирівській громадах. А ще на область летів ворожий шахед, який пізно ввечері знищили вартові неба з ПвК «Схід» у Криворізькому районі. Про це повідомив очільник Дніпропетровської ОВА Сергій Лисак.

     За словами посадовця, внаслідок нічної атаки на Нікопольський район постраждалих немає, але є руйнування:

      – Понівечені три приватні оселі, декілька теплиць, легкова автівка і мікроавтобус. Пошкоджена лінія електропередач. Без світла залишилася тисяча абонентів. Фахівці працюють, аби заживити домівки.

     Тим часом у регіоні триває ліквідація наслідків негоди, яка вирувала напередодні.

     – Енергетикам вдалося у найкоротші терміни відновити енергопостачання майже 145 тис. родин Криворізького району. Через шквальний вітер постраждали лінії електропередач майже у всіх районах області. Наразі залишаються знеструмленими близько 15,5 тис. абонентів у 96 населених пунктах, написав Сергій Лисак.

     Керівник обласної ради Микола Лукашук додав, що протягом дня, 15 квітня, окупанти 17 разів завдали ударів по Нікопольщині: спрямували 12 безпілотників та близько трьох десятків артснарядів. Били по райцентру, Марганецькій, Мирівській та Покровській сільській громадам.

     – Пошкоджені 4 приватні оселі, господарська споруда і будівля, що не експлуатувалася. Згоріла автівка, зачепило мікроавтобус і комбайн. На щастя, люди не постраждали, написав очільник облради.

      В єдності протидіємо російському терору, допомагаючи нашим Захисникам. Починаємо новий день з вірою у Перемогу.

Сподобалась ця стаття?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

PokrovGZK© 2020 Design by DIT

Україна, Дніпропетровська обл., м.Покров, вул. Центральна, 11