Україна отримала 12 модульних мостів від Світового банку у рамках проєкту RELINC

Державне агентство відновлення та розвитку інфраструктури отримало першу партію модульних мостових систем вартістю понад 15 мільйонів доларів США. Про це повідомляє пресслужба Агентства.

Зазначається, що мости будуть використані для відновлення транспортного сполучення після руйнування мостів внаслідок бойових дій, а також для забезпечення логістики товарів і вантажів.

Вдячні проєкту Світового банку за системну підтримку у відновленні української інфраструктури. Це сприяє зміцненню обороноздатності та економічному відновленню України, – зазначив віцепремʼєр-міністр з відновлення України Олександр Кубраков.
Також у міністерстві розповіли, що впродовж найближчих тижнів очікується поставка ще шести мостових систем загальною довжиною 238 метрів, а також проведення навчання із їх встановлення.

Проєкт RELINC ініційований Україною та Світовим банком. Придбанням та доставкою мостових систем займається Управління ООН з обслуговування проєктів в Україні (ЮНОПС). Загальна вартість контракту складає 23,3 млн доларів США.

Важливо й те, що з початку повномасштабного вторгнення Державне агенство відновленя відновлення отримало від Чехії, Франції, Швеції та Норвегії 37 тимчасових мостів, 18 комплектів понтонних переправ і 6 катерів для влаштування понтонів.





Сподобалась ця стаття?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

PokrovGZK© 2020 Design by DIT

Україна, Дніпропетровська обл., м.Покров, вул. Центральна, 11