Покровчанка Єлизавета Литвиненко здобула «бронзу» на міжнародному турнірі з дзюдо

Минулими вихідними у Тбілісі (Грузія) завершився міжнародний турнір серії Grand Slam із дзюдо. У складі збірної України на ньому вражаюче виступила і наша землячка, талановита дзюдоїстка — Єлизавета Литвиненко. Про це повідомляє «Укрінформ».

Протягом турніру Ліза впевнено йшла до перемоги. Її чудова спортивна підготовка та наполегливість допомогли дівчині вибороти «бронзу» у ваговій категорії до 78 кг. На шляху до нагороди наша спортсменка перемогла британку Повелл та представницю Франції Чімео, а в боротьбі за вихід до фіналу поступилась нідерландці Гуусе Стенгейс. У бронзовому фіналі Литвиненко була сильнішою за китаянку Женьчжао Ма. Єлизавета виборола третє місце завдяки вдалій атакуючій комбінації на 3 хвилині 12 секунді.

Вже цими вихідними найсильніші спортсмени позмагаються за нові нагороди в наступному етапі серії Grand Slam, який відбудеться 29-31 березня в Анталії (Туреччина).

Ми вітаємо нашу талановиту спортивну зірочку та бажаємо їй віри у себе та тільки Перемог заради рідного міста та всієї України!

Сподобалась ця стаття?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

PokrovGZK© 2020 Design by DIT

Україна, Дніпропетровська обл., м.Покров, вул. Центральна, 11