18 березня, Дніпропетровщина: Нікопольщина потерпає від артилерійських обстрілів, а Захисники неба вполювали ворожі шахеди над областю

     Тричі за ніч окупанти обстріляли Нікопольщину з артилерії. Цілили по Марганецькій, Мирівській та Червоногригорівській громадах. А пізно ввечері, 17 березня, оборонці неба збили 2 шахеди у Криворізькому районі. Про це повідомив очільник Дніпропетровської ОВА Сергій Лисак.

     За словами посадовця, у Кривому Розі уламки впали на п’ятиповерхівку, що спричинило пожежу. Її приборкали рятувальники. На щастя, постраждалих немає. В будинку пошкоджений дах, але самі квартири вціліли.

      – Вибухотехніки вилучили частину ворожого залізяччя. Аби провести роботи безпечно, вивели майже три десятки мешканців. Тепер уламки знищать. Люди ж вже вдома, – розповів Сергій Лисак.

     Минулося без поранених й під час нічної ворожої атаки на Нікопольський район.

     – Зруйнований приватний будинок. Понівечені 2 господарські споруди, авто, гаражі, теплиці. Зачепило лінію електропередач та газогін, – повідомив керівник ОВА.

     Начальник обласної ради Микола Лукашук додав, що вдень,17 березня, над Синельниківським районом наші захисники неба збили ворожий шахед:

      – Дякую силам ППО за цілодобовий захист!

      За інформацією Миколи Васильовича, внаслідок російського терору в Нікополі постраждали мирні мешканці.

     – Зранку ворожі дрони-камікадзе поцілили по заправці. Там було поранено трьох чоловіків 32, 43 та 67 років, а також 26-річну жінку. Всім надали допомогу, лікуватимуться вдома. Після обіду ворог спрямував ще один дрон по багатоповерхівці. Поранено чоловіка 65 років, він доставлений до травматологічного відділення у стані середньої тяжкості. Загалом за день по району було 10 атак. Спрямували 8 дронів-камікадзе та двічі обстріляли з артилерії. Били по райцентру, Покровській, Мирівській та Марганецькій громадам. Пошкоджений інфраструктурний обʼєкт, АЗС, вантажівка, багатоповерхівка, приватний будинок, господарська споруда та лінія електропередачі, – розповів керівник облради.

     Очільник Нікопольської РВА Євген Євтушенко закликав мешканців прибережних населених пунктів протягом дня дослухатись до попереджень про небезпеку!

Сподобалась ця стаття?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

PokrovGZK© 2020 Design by DIT

Україна, Дніпропетровська обл., м.Покров, вул. Центральна, 11