Покровчанка Неллі Чуканівська – чемпіонка міжнародних змагань зі стрибків у воду

З 10 по 13 березня в місті Задар (Хорватія) проходив відкритий чемпіонат зі стрибків у воду «Open». У ньому взяли участь юніори Дніпропетровської області, серед яких – наша землячка, вихованка тренера Анастасії Янченко 16-річна спортсменка зі стрибків у воду Неллі Чуканівська. Про хід змагань на своїй сторінці у Телеграм розповів тренер української команди Олег Вишиванов.

Спортсмени виконали складні вправи і досягли високих результатів у стрибках з трампліну та  вишки.

– Наші юніори боролися дуже гідно на дорослому Чемпіонаті Хорватії і показали хороші результати! І це в період Олімпійського сезону, коли хорватські стрибуни у воду посилено готувалися до свого Чемпіонату країни! Молодці! – наголосив Олег Вишиванов.

Представниця української команди Неллі Чуканівська вразила присутніх своїм неймовірним виступом. За видовищні стрибки з вежі вона виборола золоту медаль! Таким чином, наша талановита спортсменка стала чемпіонкою змагань, розділивши перемогу з учасницею із Хорватії. А за впевнене виконання своєї програми на трампліні 1 метр Неллі отримала бронзу.

На вежі серед чоловіків 16-річний Владислав Балькін взяв «срібло». У цій же дисципліні на вишці блискуче проявив себе і Дмитро Вишиванов (13 років). Хлопець посів почесне 4 місце.

Вітаємо Неллі Чуканівську та весь командний склад Дніпропетровщини з визначними здобутками! Бажаємо і надалі підкорювати нові висоти, щоб наш національний стяг частіше здіймався на міжнародних аренах під звуки Гімну України!

Сподобалась ця стаття?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

PokrovGZK© 2020 Design by DIT

Україна, Дніпропетровська обл., м.Покров, вул. Центральна, 11