Військові Дніпропетровщини безкоштовно вчаться екстремальному водінню

В нашому регіоні професійні інструктори вчать захисників керувати транспортом в екстремальних умовах. Про це повідомляє «Дніпро TV».

Заняття відбуваються на спеціальних тренувальних майданчиках, в ролі яких виступають складні та ґрунтові дороги. Спочатку захисники опановують теорію, далі проходять навчання у спеціальному мобільному класі. Наступний крок – практичні уроки, на яких військові вчаться оперативно реагувати на будь-які «сюрпризи» на дорогах. Особливу увагу приділяють і правильному положенню рук за кермом, що допоможе швидко зреагувати у випадку аварійної ситуації. Залежно від поставлених задач навчання може тривати від чотирьох занять. Курси з контраварійного водіння влаштовують за кошти меценатів та благодійників. Для військовослужбовців вони безкоштовні.

Часто хлопці, які приходять до нас, мають великий досвід керування автомобілем. Проте цей досвід – цивільний. Треба розуміти, що військові умови це окрема тема. Тому важливо вміти керувати саме в таких умовах. Цьому ми й навчаємо наших захисників, – пояснює Олександр Фельдман, керівник Автомобільної федерації України

З початку повномасштабної війни інструктори підготували вже понад півтори тисячі військовослужбовців. Зупинятися на цьому вони не збираються, адже впевнені, що отримані навички – безцінні для кожного військового, який боронить рідну землю, рятує побратимів та наближає нашу Перемогу.

Сподобалась ця стаття?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

PokrovGZK© 2020 Design by DIT

Україна, Дніпропетровська обл., м.Покров, вул. Центральна, 11