Покровчанки Олена Волкова та Наталя Коцюба стали «Матерями-героїнями»

     Двом мешканкам нашої громади присвоїли почесне звання «Мати-героїня». Відповідний Указ підписав президент України Володимир Зеленський. Про це в своєму авторському матеріалі написала Олена Дощенко з прес-служби міського голови.

      Покровчанки Олена Волкова та Наталя Коцюба отримали почесні відзнаки за материнську самовідданість, зразкове виховання дітей та забезпечення умов для їхнього всебічного розвитку. Дійсно, ці неймовірні жінки є взірцем безмежної материнської любові, втіленням мудрості і доброти, поклик їхнього серця – присвячувати життя своїй великій родині.

     Авторка зазначає, що кохання у родині Волкових зародилося саме на Покровському гірничо-збагачувальному комбінаті. Наш колега, монтер колії Залізничного цеху Олександр Волков познайомився з майбутньою дружиною Оленою, коли вона проходила практику на нашому підприємстві. Тепер щасливе подружжя виховує вісьмох дітей! При чому хлопчиків та дівчаток – порівну: Ксенія (найстарша, 25 років), Вікторія, Михайло, Павло, Олександр, Тимофій, Мілена та Софійка (наймолодша, 4 роки). Більшість з них вихованці Дитячої школи мистецтв. Батьки заохочують своїх обдарованих дітей до творчості та всебічного розвитку. У цій прекрасній родині віддають перевагу вокалу та грі на різних музичних інструментах.

     Олена Дощенко розповіла цікаву історію ще одніє прекрасної родини. Шестеро дітей виховують Наталія та Сергій Коцюби. Три сини та три донечки – Денис, Єгор, Мілена, Ліана, Кирило та Єсенія – справжня гордість їх батьків. Запорукою щасливого батьківства у цій родині є взаємопідтримка та спільні захоплення. Зокрема, хлопчики займаються спортом, любов до якого прищепив батько. Дівчатка теж ведуть активний спосіб життя та захоплюються творчістю. Єднає родину спільний відпочинок та подорожі. Час проведений разом безцінний!

     Батьківство у багатодітній родині не лише велика радість, а й щоденна кропітка робота та відповідальність. Пишаємося чудовими родинами Покрова! Діти – це найдорожче, що є у батьків, майбутнє української нації. Від щирого серця бажаємо вам щастя, гармонії, сімейного благополуччя під мирним небом рідної України!

                                                                                                                                                                                                Фото автора — Олени Дощенко

Сподобалась ця стаття?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

PokrovGZK© 2020 Design by DIT

Україна, Дніпропетровська обл., м.Покров, вул. Центральна, 11