Гороскоп на тиждень – з 11 по 17 березня 2024 року

     Тиждень запам’ятається позитивними змінами в особистих та ділових взаєминах. Саме час зайнятися улюбленою справою, побути віч-на-віч із собою, відпочити і розставити все по «поличках». Вдалий час для самотніх людей, котрі шукають собі пару. Знайомства цього періоду можуть перерости у глибокі почуття та повністю змінити ваше життя. Стосунки між закоханими вийдуть на новий рівень.

ОВЕН. У цей період найскладніше доведеться приватним підприємцям та керівникам. Можливо, вам знадобиться допомога партнерів. Враховуйте те, що доведеться поступитися у певних питаннях. Обирайте лише перевірених часом людей, оскільки прихована заздрість когось із вашого оточення може вам зашкодити. У разі підписання договорів консультуйтеся з юристами. Якщо ви плануєте зміни в професійній діяльності, зараз саме час діяти.

ТЕЛЕЦЬ. Можливий дохід від операцій з нерухомістю, інвестиціями, наданням послуг різного характеру. Якщо ви маєте певні навички, подумайте про індивідуальну зайнятість. У вас безліч прекрасних ідей – настав час втілити їх у реальність. Наприкінці місяця можлива ділова поїздка, яка принесе додатковий дохід. В особистому і сімейному житті спостерігається повна ідилія.

БЛИЗНЮКИ. Ваш організм у цей період практично невразливий. Скористайтеся особливою енергією, щоб зробити якнайбільше. Фінансовий та моральний внесок близької людини виявиться дуже відчутним. Разом вдасться подолати труднощі, пов’язані з облаштуванням дому. Однак є і велика частка невизначеності: незрозуміло, куди приведуть вас почуття. В третій декаді березня ви побачите потенціал для позитивних змін.

РАК. Період зміцнення позицій на соціальних фронтах. Доведеться витратити чимало сил, але і результат буде приголомшливим. Не очікуйте стабільності у грошовій сфері на початку тижня, але на свій шматок хліба з маслом ви можете розраховувати. Якщо маєте кошти, доцільним буде вкладення у традиційні активи: дорогоцінні метали, нерухомість. Ситуація в особистому житті може бути мінливою. Багато сімей зайняті ремонтом, облаштуванням житла, різними операціями з нерухомістю.

ЛЕВ. Прагнення до професійних висот і кількість сил будуть нерівноцінними, тому зменште темп і відкладіть нові починання. Водночас ваше становище на роботі стійке і дозволяє мати стабільний заробіток. Плітки колег анітрохи не торкнуться вашої репутації, а лише привернуть увагу до вас як особистості. Підприємцям потрібно шукати додаткові методи просування своєї діяльності.

ДІВА. Просування по службі можливе, якщо ви наберетеся сміливості та попросите підвищення на посаді. Керівництво відзначить усі ваші заслуги та старанність. Якщо ви без роботи, погодьтеся на будь-який підробіток, щоб проявити свої здібності. Протягом тижня можна зробити багато для покращення свого побуту, проте на цьому складному шляху можна зустріти чимало перешкод. Так, у подружжя можуть бути різні погляди на розподіл бюджету, тому можливі конфлікти на цьому ґрунті.

ТЕРЕЗИ. У професійному сенсі тиждень досить вдалий. Справи йдуть уперед, зʼявляються нові партнери та помічники. Можлива також підтримка друзів чи впливових знайомих, які мають відповідальні позиції у суспільстві. Ваш успіх величезний, але є одна причина, яка може звести нанівець багато здобутків останніх років, а саме ваша надмірна самовпевненість. Стережіться конфліктів із керівництвом і впливовими людьми, які мають важелі влади.

СКОРПІОН. Можливі проблеми з органами перевірки. Цілком ймовірно, що виникнуть деякі непорозуміння з батьками або з літніми членами сімʼї. Активізуються стосунки із далекими родичами. Ймовірні відрядження для зустрічі з діловими партнерами або поїздки до друзів, близьких людей. Будь-які подорожі цього тижня складуться вдало. Для зміцнення організму важливо вживати вітаміни та займатися спортом хоча б у мінімальному обсязі.

СТРІЛЕЦЬ.З фінансами буде все стабільно, гроші приходитимуть легко і несподівано з різних джерел. Дозвольте життю подбати про вас, не турбуйтеся про те, як заробити – ваша природність та лідерські якості залучають грошовий потік. У суботу-неділю очікуються великі витрати, але й доходи протягом тижня помітно збільшаться. В особистих стосунках все не так просто і зрозуміло, як би хотілося. Почуття мінливі і вкрай нестабільні, вони можуть зникнути у найнесподіваніший момент.

КОЗОРІГ. Дотримуйтеся правил дорожнього руху, не рекомендовані далекі подорожі. Варто розібратися в тому, чого вам дійсно хочеться, а чого – ні. Насамперед це стосується закоханих, роман яких почався не так давно. Після бурхливого початку йде осмислення того, що відбувається. Це природний процес, і його можна пережити. Люди сімейні можуть потішити своїх близьких приємним сюрпризом, наприклад, вирушити на прогулянку або знайти час для романтичної вечері.

ВОДОЛІЙ. Найважливіше зараз – карʼєра та творча реалізація. Тому дослухайтеся до своєї інтуїції, генеруйте нові ідеї. Не бійтеся проявляти ініціативу – багато хто дослухається до ваших порад! Зараз вам катастрофічно не вистачає часу на романтику та створення міцних стосунків через професійні амбіції. Приводом для сварки може стати будь-яка дрібниця, якщо раніше накопичилося чимало розбіжностей та невирішених питань.

РИБИ. Успіх чекає на представників вашого знаку. Карʼєра піде вгору, але доведеться добряче попрацювати на майбутньому крутому підйомі. Щоденна рутина дуже обтяжує, але без неї не вдасться реалізувати масштабних проєктів. Натомість у творчості застою не передбачається. Можливе отримання вигідного договору. Спокійно спостерігайте за тим, що відбувається. Якщо закохаєтесь, то дайте шанс почуттям попри минулі розчарування.

Всім вдалого та мирного робочого тижня!

Нехай зірки допомагають у всіх починаннях!

Сподобалась ця стаття?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

PokrovGZK© 2020 Design by DIT

Україна, Дніпропетровська обл., м.Покров, вул. Центральна, 11