Дорогі, чарівні, неймовірні наші жінки! Вітаємо вас зі святом Весни!

     Перші весняні дні пробуджують у душі надію. У лагідних сонячних променях настає свято розквіту, краси та жіночності. Недаремно саме під час дивовижного перетворення природи, що символізує зародження нового життя, прийнято вітати найпрекрасніших, наймиліших та найзагадковіших створінь на землі наших дорогих жінок.

     Безперечно, жінки України заслуговують на любов та щастя. Але жорстока війна росії проти нашої держави змусила їх стати на шлях важкої боротьби. Берегині сімейного вогнища тепер стали захисницями цілої країни на всіх фронтах. Вони підтримують та чекають своїх Захисників, працюють та волонтерять, виховують дітей та тримають побут, навчають та лікують, роблять все можливе для Перемоги України. А частина представниць прекрасної статі взяла зброю до рук та на рівні з чоловіками боронить Батьківщину від ворога. У цей важкий час наші жінки демонструють неймовірну витримку, стійкість, силу духу та здатність долати труднощі.

     Любі наші! Ви даруєте і захищаєте життя на землі, зачаровуєте красою, надихаєте вірою, окриляєте мріями, зцілюєте любовʼю, даєте сил боротися та Перемагати! Тож від чистого серця прийміть найщиріші побажання міцного здоровʼя, безмежного кохання, гармонії у душі, щастя, добра, здійснення найзаповітніших мрій, мирного неба над рідною Україною!

З повагою та любов’ю,

чоловічий колектив Покровського ГЗК

Сподобалась ця стаття?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

PokrovGZK© 2020 Design by DIT

Україна, Дніпропетровська обл., м.Покров, вул. Центральна, 11