Чоловічий колектив комбінату привітав жінок зі святом Весни та Краси

Весна завжди асоціюється з розквітом, неймовірною красою і ніжністю, любов’ю і натхненням. Всі ці слова уособлює  українська жінка – найгарніша, наймудріша, найсильніша і найпрекрасніша. І жодна війна не зламає цей образ. Наші жінки – найкращі, тому попри все, свято весни у них має бути. Саме так вирішив чоловічий колектив Покровського гірничо-збагачувального комбінату.

Напередодні жіночого свята чоловіки нашого підприємства подарували кожній працівниці гарний настрій. Понад 1000 представниць прекрасної статі отримали подарунок і хвилинку уваги, що дуже важливо у наш важкий час.

Цьогоріч до свята весни кожна жінка-працівниця Покровського ГЗК отримала сертифікат АТБ на 300 грн. Але, крім працюючих жінок, увагою не обійшли і дружин наших Захисників, які за мирного життя працювали на комбінаті, а зараз зі зброєю в руках боронять Батьківщину. Не забули і про дружин тих Героїв, які загинули у боротьбі з російським агресором. Всього підприємство до свята Весни придбало 1700 сертифікатів, які вже знайшли своїх власниць.

Будь-яка приємність зараз дуже важлива для кожного з нас. А вдвічі важливіша для українських жінок, які оберігають наших Захисників своєю турботою і неймовірною внутрішньою силою.

  • Навіть у скрутний для комбінату час ми вирішили, що маємо подарувати нашим жінкам хоча б невеличке, але все ж таки свято. Не мали права забути і про дружин Захисників. Дуже хочеться, щоб кожна українська жінка побільше посміхалась, дарувала нам свою красу і тепло. Зі святом, дорогі колежанки! Нехай ця весна принесе вам натхнення, збагачує красою, наповнює ніжністю і любов’ю. Нехай вона стане для нас всіх Переможною, — зазначив Голова правління Покровського ГЗК Сергій Шуваєв.

Сподобалась ця стаття?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

PokrovGZK© 2020 Design by DIT

Україна, Дніпропетровська обл., м.Покров, вул. Центральна, 11