6 березня, Дніпропетровщина: Нікопольщина вкотре потерпала від обстрілів, а сили ППО стійко захищали небо над областю

Тричі від вечора загарбники атакували Нікопольщину. Спершу по райцентру поцілили дронами-камікадзе. Потім Марганецьку громаду обстріляли з важкої артилерії. Пошкоджена лінія електропередач. Люди, на щастя, не постраждали. Про це доповів голова Дніпро ОВА Сергій Лисак.
Окремо посадовець подякував українським оборонцям неба, котрі опівночі збили ворожий безпілотник над Дніпровським районом.
Керівник обласної ради Микола Лукашук додав, що вчора, 5 березня, безпекова ситуація в регіоні була напружена:
– За минулий день ворог атакував Нікопольщину 7 разів, запускали дрони-камікадзе та обстрілювали з артилерії. Гатили по райцентру, Мирівській та Марганецькій громадам. Пошкоджене приватне підприємство, 2 житлових будинка, стільки ж господарських споруд, гараж, парник, лінія електропередачі та газогони. Найголовніше – люди не постраждали.
Очільник Нікопольської РВА Євген Євтушенко повідомив, що цієї ночі гарно спрацювали сили оборони України, знешкодивши обидва фпв-камікадзе, які були запущені окупантами на мирні населені пункти нашого району.
Він також закликав мешканців прибережних територій вдень дослухатися до попереджень про небезпеку та оперативно переходити в безпечні місця.

Сподобалась ця стаття?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

PokrovGZK© 2020 Design by DIT

Україна, Дніпропетровська обл., м.Покров, вул. Центральна, 11