Провели в останню путь нашого колегу, Героя – СТЕПАНЕНКА Сергія

Зранку 6-го березня хмари зійшлися над Покровом, піднявся вітер, який хвилював жовто-блакитні прапори на бульварі Шевченка… На цьому священному місці знову біль і смуток зібрали працівників Покровського гірничо-збагачувального комбінату, військових, владу та жителів міста. Всі єдиною громадою разом з родиною зі сльозами на очах прощались з Захисником – СТЕПАНЕНКОМ Сергієм Анатолійовичем.

Сергій Анатолійович був призваний до лав ЗСУ буквально в останній день лютого 2022 року. На той час чоловік працював на нашому підприємстві – машиністом крокуючого екскаватору Покровського кар’єру. Батьківщину воїн захищав у складі мінометного батальйону, обіймав посаду водія.

Загинув Захисник України 20-го квітня 2022 року під час виконання бойового завдання поблизу Волновахи Донецької області.

Герой два роки вважався зниклим безвісти, і тільки днями вдалося ідентифікувати останки і належним чином провести воїна в останню путь.

Живим коридором на колінах і з синьо-жовтими прапорами вклонялись оборонцю, який поліг заради свободи, незалежності та миру на нашій українській землі.

Попрощатись з Сергієм Степаненком прийшли його побратими, колеги-гірники та керівники профкому Покровського ГЗК. Всі підносили квіти та з вдячністю вклонялись Героєві.

Взявши слово, благочинний Православної церкви України м. Покров протоієрей Іван Назарик зазначив, що людина не народжена для війни… Він також промовив таку істину:
— Наші воїни гинуть за те, щоб ми далі боролися і виборювали життя на своїй українській землі. Вічная пам’ять нашим Героям. Пам’ятаємо завдяки кому, ми маємо рідну землю під ногами. Молімося і пам’ятаємо…

Вічна пам’ять нашому колезі, мужньому Захиснику Сергію Степаненку. Щирі співчуття родині загиблого Героя від всього колективу Покровського гірничо-збагачувального комбінату.

Сподобалась ця стаття?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

PokrovGZK© 2020 Design by DIT

Україна, Дніпропетровська обл., м.Покров, вул. Центральна, 11