Покровчани стали «бронзовими» призерами дитячого Кубка Незламності з футболу

Минулими вихідними були підбиті підсумки дитячого Кубка Незламності з футболу, який проходив на Нікопольщині. Про це повідомив виконувач обов’язків голови Нікопольської районної ради Дмитро Бичков.
– В чемпіонаті взяли участь 9 дитячих команд нашого регіону, які через війну протягом тривалого часу не мали змоги грати у футбол, – пояснив посадовець.
Призові місця розподілилися наступним чином: чемпіонами стали футболісти ДЮСШ Томаківки, 2 місце – у представників Червоногригорівської ОТГ, «бронзовими» призерами стали спортсмени з міста Покров.
За словами Дмитра Бичкова, насправді переможцями стали всі діти, які продовжують мріяти та грати у футбол. Він також подякував всім, хто допомагав в організації цих змагань: тренерам та керівникам ДЮСШ. Окремі слова вдячності адресував батькам юних футболістів за їхню підтримку та терпіння у такий нелегкий для всіх час.
Організатори запевнили, що не хочуть зупинятися на досягнутому, а тому вже планують нові змагання, а також неймовірно круті подарунки та сюрпризи для юних футболістів.

Сподобалась ця стаття?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

PokrovGZK© 2020 Design by DIT

Україна, Дніпропетровська обл., м.Покров, вул. Центральна, 11